Tenable Security Testing identificeert onjuiste configuraties, malware en kwetsbaarheden binnen uw organisatie en voorkomt dat cybercriminelen misbruik maken van uw netwerk.

Tenable Security Testing biedt u kennis over beveiligingsrisico's en adviseert u in een concrete aanpak.

Focus op Cyber Exposure 

Tenable beheert en meet het aanvalsoppervlak van organisaties om de risico's zodoende niet alleen te begrijpen, maar voornamelijk te verminderen. De oplossing voorkomt dat cybercriminelen misbruik maken van uw netwerk door het identificeren van onjuiste configuraties, malware en kwetsbaarheden. 

Cyber Exposure heeft te maken met uw verantwoordelijkheid voor de vertrouwelijke elektronische informatie binnen uw organisatie. De nadruk ligt hier voornamelijk op de risico's van het in gevaar brengen of misbruiken van deze informatie. Zo kunt u denken aan risico's als: 

  • Persoonlijke of financiële schade
  • Inbreuk op intellectuele eigendommen
  • Verplichtingen rondom de bescherming van gegevens en consumenten 

De valkuil van organisaties is hierbij veelal te vinden in het gebrek aan inzicht. 

Tenable Security Testing platform 

Tenable biedt dit inzicht. Onze partner is niet alleen de eerste leverancier in Cyber Exposure oplossingen, maar introduceerde ook 's werelds eerste platform dat inzicht en beveiliging biedt in ieder digitaal materiaal op ieder computerplatform. Met inzicht als basis is dit de oplossing waar veel organisaties behoefte aan hebben. Tegenwoordig is het de meest gebruikte oplossing op het gebied van kwetsbaarheidsscans. Zo biedt Tenable ruim 24.000 klanten inzicht in mogelijke kwetsbaarheden. 

Het brede live inzicht en de allesomvattende analyses van dit platform zorgen ervoor dat het soms grote en kwetsbare aanvalsgebied van uw organisatie optimaal kan worden beveiligd. De basis hiervoor ligt in het diepzinnig begrijpen van middelen, netwerken en kwetsbaarheden. 

Zo helpt de Tenable Security Testing oplossing u prioriteiten te stellen voor herstel en de blootstelling aan cybercriminaliteit te meten. U raakt dus niet alleen bekend met de risico's, maar wordt ook geadviseerd in een concrete aanpak. 

De oplossing voor uw organisatie 

Dit platform neemt het gebrek aan zicht weg bij organisaties. Daarnaast sluit de oplossing goed aan bij uw huidige IT-systemen. Bij Improves nemen wij uw uitdaging op het gebied van Cyber Exposure graag uit handen.

Voor meer informatie over of advies in de mogelijkheden van Tenable Security Testing kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wanneer u onderstaand formulier invult of telefonisch contact met ons opneemt, denken wij graag met u mee. Ontzorging op het gebied van IT beveiliging staat bij ons voorop.