Sophos Endpoint and Server biedt uw organisatie preventieve bescherming tegen malware en ongewenste applicaties en voorziet alle op het netwerk aangesloten endpoints van up to date beveiliging.

What you see is what you get bij Sophos. "Everyone else has claims. We have proof".

Sophos Intercept X

Het gebruik van endpoints in organisaties neemt steeds meer toe. Hierbij kunt u denken aan de apparaten die uw medewerkers gebruiken voor (e-mail)communicatie en het opslaan, gebruiken en delen van data. Al deze desktops, laptops, mobiele apparaten en servers moeten worden beveiligd. Sophos Endpoint and Server ontzorgt u hierin. Sophos beoordeelt, controleert en beveiligt al uw endpoints met één oplossing.

Sophos Intercept X Advanced blijkt uit onafhankelijke tests en analistenrapporten één van de beste oplossingen voor endpoint security te zijn. Sophos combineert geavanceerde technologieën die uw organisatie beschermen tegen onbekende malware, exploits en ransomware. 

Het doel van Sophos is om de meest uiteenlopende cyberbedreigingen en -aanvallen te stoppen. Hierbij vertrouwt onze partner niet op slechts één beveiligingstechniek. Een uitgebreide en diepgaande aanpak zorgt ervoor dat de endpoints in uw organisatie optimaal beveiligd zijn. 

Sophos Endpoint and Server voor uw organisatie 

Endpoint Detection and Response (EDR) vult uw Endpoint Security oplossing aan met geavanceerde technologieën in detectie, onderzoek en response. Sophos Intercept X Advanced met EDR levert uw organisatie één oplossing voor optimale beveiliging. Hieronder informeren wij u over de voordelen voor uw organisatie. 

  1. De Sophos Endpoint and Server oplossing biedt uw organisatie op ieder willekeurig moment een update over uw beveiligingsstatus
  2. De oplossing detecteert aanvallen die onopgemerkt zijn gebleven 
  3. Hierdoor kunt u sneller reageren op mogelijke incidenten 
  4. U profiteert van expertise zonder personeel toe te voegen 
  5. Bovendien leert uw organisatie begrijpen hoe een aanval is gebeurd en hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen 

Eenvoudig te managen

De Sophos Endpoint and Server oplossing beheert u automatisch de controle en beveiliging van alle Windows, Mac, Linux en Unix apparaten eenvoudig vanuit één console. In een security dashboard behoudt u inzicht in de vlakke plekken van de endpoints en uw netwerkomgeving. 

Improves en Sophos

Als klant van Improves, zullen wij u te allen tijde informeren, adviseren en ontzorgen op het gebied van IT security. Optimale ontzorging en support staat bij ons hoog in het vaandel. De oplossingen van onze partner Sophos sluiten hier naadloos op aan. Wanneer u een Sophos licentie aanschaft, kiest u dus voor gemak. Sophos biedt uw organisatie:

  • Up to date software
  • Gratis updates en upgrades voor nieuwe releases
  • Ongelimiteerde support (24/7)
  • SophosLabs detectie
  • Geen verborgen kosten (what you see, is what you get)

Bij Improves informeren wij u graag over Sophos Endpoint and Server, evenals de andere oplossingen van Sophos. Neem contact met ons op voor vrijblijvend en passend advies voor uw organisatie. Dat kan door ons te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen.