Sophos Network & Infrastructure Security biedt uw organisatie complete beveiliging vanaf de netwerk-firewall tot een endpoint antivirus oplossing in een enkel modulair apparaat.

Door de geavanceerde soft- en hardware van Sophos heeft u altijd de gewenste doorvoersnelheid ter beschikking.

Geconsolideerd platform voor netwerkbeveiliging - zonder compromissen

Sophos Network & Infrastructure Security beveiligt uw netwerk met beproefde meerlaagse beveiligingstechnologieën als Advanced Threat Protection (ATP), IPS, VPN, e-mail en web filtering. Enkele technologieën worden gecombineerd met de eenvoudigste beheerinterface in de sector. Sophos Network & Infrastructure Security vereenvoudigt dus uw IT-beveiliging zonder de complexiteit van multiple-point-oplossingen. De intuïtieve gebruikersinterface helpt u om snel beleidsregels te creëren en veiligheidsrisico's te beheren. 

Onze partner Sophos heeft de soft- en hardware zodanig ontworpen, dat uw organisatie altijd de passende en gewenste doorvoersnelheid ter beschikking heeft. In de vorm van modulaire abonnementen kunt u zelf kiezen voor de gewenste mate van beveiliging. Iedere functie is beschikbaar op ieder apparaat. 

Alle Next-Gen firewall functies die u nodig heeft

Met Sophos Network & Infrastructure Security behoudt u de volledige controle om applicaties te blokkeren, toe te staan, te wijzigen en te prioriteren. De Deep Layer-7 inspectie (Next-Generation Firewall) garandeert een real-time identificatie van applicaties en wordt regelmatig bijgewerkt. Bovendien ontvangt uw organisatie feedback over niet-geclassificeerde applicaties. Bij Sophos en Improves delen wij onze kennis graag met u. 

Intuïtief beheer en gedetailleerde rapportage

Sophos Network & Infrastructure Security biedt u tevens intuïtief beheer en gedetailleerde rapportages. Op deze manier behoudt u inzicht in wat gebruikers doen en heeft u te allen tijde controle over alle noodzakelijke functies. De eenvoudige beleidsregels en real-time historische gegevens stellen uw organisatie in staat om problemen snel te herkennen en op te lossen. 

Met de Sophos UTM Manager of SF-OS Firewall Manager kunt u tevens via een enkele login verschillende apparaten centraal beheren.

Verbind kantoren op afstand via eenvoudige VPN en Wi-Fi

Sophos RED (Remote Ethernet Device) biedt veilige toegang op afstand tot uw off-site locaties. Het is de eerste security gateway waar u op de externe locaties geen technische vaardigheden voor nodig heeft. Zodra de installatie is voltooid, wordt alle data naar de UTM of SF-OS doorgestuurd voor complete beveiliging. Sophos UTM of SF-OS functioneert ook als een draadloze controller; de toegangspunten worden automatisch ingesteld en ze krijgen een volledige beveiliging.

Improves en Sophos Network & Infrastructure Security 

Bij Improves geven wij u graag meer informatie over Sophos Network & Infrastructure Security. Heeft u nog vragen of wenst u vrijblijvend en passend advies voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Wij ontzorgen u op het gebied van IT security.