Cryptshare is de specialist in Email- en Data Security. De oplossing beveiligt de inhoud van e-mails en maakt het mogelijk bestandsbijlagen eenvoudig en veilig te versturen via uw eigen mailoplossingen.

Door Cryptshare toe te voegen aan uw e-mailoplossing creëert u inzicht, controle en veilige e-mail communicatie.

Cryptshare versus Shadow IT

De huidige wijze waarop medewerkers hun mailomgeving gebruiken leidt tot Shadow IT: door de beperkingen van de mailomgeving gaan de medewerkers alternatieven gebruiken om bijvoorbeeld vertrouwelijke of grote bestanden met externen te communiceren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het delen van grote bestanden via Cloud oplossingen als WeTransfer en Dropbox
  • Het gebruik van privé email zonder beperkingen van de zakelijke mailomgeving 

Het gevolg hiervan is geen volledig inzicht in, controle over en beveiliging van de communicatie. 

Van idee tot oplossing

Cryptshare is bedacht voor het versturen van grote bestanden op een simpele, snelle en veilige manier. Hiermee biedt het een oplossing voor de groeiende behoefte binnen organisaties om grote bestanden te verzenden en het gebrek aan een juiste manier hiervoor. 

Door Cryptshare toe te voegen aan uw e-mail oplossing creëert u (weer) inzicht, controle en een veilige manier van e-mail communicatie. Dit kan via een webportal en/of mailomgeving als Office365, Exchange en IBM Notes.

Partner van Cryptshare

Als Cryptshare partner heeft Improves al meerdere jaren ervaring met de oplossingen en is onze toegevoegde waarde het leveren van een deskundig en up to date advies. Dit doen wij om u te ontzorgen bij het simpel, snel en veilig uitwisselen van data met derden.

Bent u benieuwd of de oplossing van Cryptshare interessant is voor uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Bij Improves informeren en adviseren wij u graag over een passende oplossing voor veilig en efficiënt e-mail gebruik.