Sophos Email Security biedt volledige bescherming tegen e-mailbedreigingen en aanvallen als spam, phishing, malware en datalekken. De e-mailbeveiliging maakt uw organisatie toekomstbestendig.

Met het IP reputatie filter blokkeert Sophos Email Security tot 90% van de spam aan de deur.

Klaar voor de toekomst 

Met Sophos Email Security is uw organisatie op het gebied van e-mailbeveiliging klaar voor de toekomst. De oplossing van Sophos geeft u als het ware een blik in de toekomst. Sophos Email Sandboxing is een deep learning netwerk dat de malware en ongewenste applicaties in uw organisatie blokkeert. 

Anti ransomware 

Sophos Email Security biedt u de meest geavanceerde anti ransomware technologie. Aan de hand van gedragsanalyse herkent en stopt onze partner de nieuwste ransomware aanvallen.

Onzichtbare aanvallen 

Een oplossing van Sophos Email Security is Time-of-click URL beveiliging. Deze oplossing controleert de reputatie van de website waar e-mailkoppelingen vandaan komen al voordat ze bij u afgeleverd worden en wanneer u deze koppeling opent. Op deze manier beschermt Sophos uw organisatie tegen zogenoemde onzichtbare en sluipende aanvallen. 

Phishing

Phishing is een gerichte e-mail scam met het doel ongeautoriseerde toegang te verkrijgen tot uw vertrouwelijke gegevens of netwerk. Phishing is gericht aan een specifieke organisatie of individu. Deze vorm van oplichting kan worden opgezet met frauduleuze, maar "echt" lijkende e-mailadressen.

Sophos Email Security blokkeert deze bedreigingen en beschermt zo uw medewerkers tegen aanvallen. De combinatie van technieken en analyses zorgt ervoor dat uw organisatie legitieme e-mails kan identificeren en cybercriminelen kan blokkeren. 

De toepassing van Sophos Email Security 

Sophos Email Security kan in verschillende organisaties worden toegepast. De oplossingen sluiten naadloos aan bij de eisen en behoeften van uw organisatie en besparen u tevens tijd, geld en moeite. Samen met Sophos brengt Improves u op deze manier ontzorging. Daarnaast biedt Sophos Email Security uw organisatie: 

  • Een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat gemakkelijk in uw organisatie kan worden opgenomen
  • Uitgebreide status checks
  • Automatisch verstuurde updates, waardoor u altijd op de hoogte bent
  • Op maat gemaakte policy controles
  • Relevante rapportages die zorgen voor alle informatie die u nodig heeft

Sophos en Improves

Sophos biedt uw organisatie een bewezen oplossing voor het detecteren van malware en spam. Sophos Email Security is geschikt voor Microsoft Office365, Google G Suite en op locatie Exchange 2003+.

Staat uw e-mailoplossing hier niet tussen of heeft u meer vragen over Sophos Email Security? Neem dan contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Bij Improves ontzorgen wij u graag in een passende oplossing.