Referenties

Als het gaat om IT security, zijn veel verschillende organisaties u al voorgegaan bij Improves. Zo rekenen wij diverse grote en middelgrote organisaties binnen zowel het bedrijfsleven, als de overheid tot onze klanten.

Tevreden klanten die wij ontzorgen op het gebied van IT beveiliging zijn onder te verdelen in:

  •  Banken
  •  Ministeries
  •  Provincies en gemeenten
  •  Media- en omroep organisaties
  •  Ziekenhuizen, zorgverzekeraars en andere zorginstellingen

Onze expertise is voor deze partijen niet alleen te vinden in de verkoop van onze oplossingen, maar ook in advies, levering, implementatie, support en trainingen.

Waarom u weinig namen in onze referenties leest

De (IT) veiligheid van onze klanten staat vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Uit veiligheidsoogpunt kiezen wij er dan ook voor om het gebruik van namen van bedrijven of organisaties waar wij onze diensten aan verlenen of aan hebben verleend te beperken.

Belangrijker: wat kunnen we voor uw organisatie betekenen?

Namen zijn daarnaast ook niet het belangrijkste. Bij Improves verstrekken wij u liever informatie en/of referenties die bijdragen aan het vraagstuk binnen úw organisatie. Door onze ruime ervaringen in de verschillende branches begrijpen wij goed welke aspecten belangrijk zijn bij uw vraagstuk.

Enkele referenties

Toch kunnen wij u inzicht geven in wat wij voor omroep STER (Stichting Ether Reclame) en de GGD Zaanstreek – Waterland hebben kunnen betekenen.

Wenst u meer informatie over referenties die interessant zijn voor uw organisatie? Laten we samen kijken welke oplossing in techniek en gebruiksgemak bij uw organisatie past. 

STER implementeert Sophos Cloud

Sinds de komst van Sophos Cloud was STER een van de eerste Nederlandse organisaties die zijn netwerk via de Cloud ging beveiligen dankzij een uitgebreide security oplossing geleverd door Sophos partner Improves BV.

Lees meer

GGD Zaanstreek – Waterland implementeert totaaloplossing voor ICT security

Improves implementeerde het Sophos Unified Threat Management (UTM) systeem bij de GGD Zaanstreek– Waterland. Nu is het beheer eenvoudig en efficiënt en voeren de technische specialisten bij de GGD zelf de regie.

Lees meer

Meer informatie over Referenties

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Maak een keuze
Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldige bedrijfsnaam in
Vul een geldig e-mailadres in
U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring
Ongeldige invoer