Centrify is de specialist in Identity & Access Management, datacenter, cloud- en mobiele omgevingen en biedt een single sign-on (SSO) voor de gebruikers en een vereenvoudigde authenticatie en autorisatie.

Om misbruik van toegang te voorkomen, worden alleen noodzakelijke rechten aan medewerkers toegekend.

Zero Trust Privilege

Centrify hanteert een Zero Trust Privilege principe. Dit houdt in dat, om misbruik van toegang op verschillende niveaus te voorkomen, alleen de noodzakelijke rechten aan medewerkers worden toegekend. Dit is namelijk een van de belangrijkste oorzaken van datalekken. Centrify heeft als doel om de belangrijkste oorzaak van IT aanvallen aan te pakken. Dit doen zij door het beveiligen van de toegang tot uw IT infrastructuur, servers, databases, applicaties, webapps, containers, DevOps en Big Data. 

Het Zero Trust Privilege principe gaat uit van geen vertrouwen. Door het toekennen van alleen de noodzakelijke toegangsrechten, profiteert uw organisatie met Centrify van een aantal voordelen: 

  • Minimaliseren van het aanvalsoppervlak
  • Verbeteren van de zichtbaarheid van audits en naleving
  • Verminderen van het risico, de complexiteit en de kosten van toegangsbeheer voor on-premise, cloud en hybride IT omgevingen. 

De voordelen van Centrify

De klanten van Centrify zijn bijvoorbeeld te vinden in de financiële sector, zorginstellingen, stichtingen & verenigingen, overheidsinstanties en organisaties met een kritieke infrastructuur vanwege het delen van en toegang verlenen tot gevoelige en vertrouwelijke data als persoonsgegevens. U kunt Improves zien als verlengstuk van uw organisatie voor deze oplossing. Wij kunnen u volledig ontzorgen en helpen als het gaat om de IT oplossingen van Centrify. 

Het is interessant om te weten dat u als klant van Centrify profiteert van een aantal voordelen: 

  • Vooruitstrevende innovatie
  • Toepasbaar voor de Cloud
  • Schaalbaarheid
  • Gebruiksgemak
  • Hoge erkenning in de markt van Privileged Access Management 

Bent u benieuwd wat de mogelijke oplossingen van Centrify zijn voor de IT security vraagstukken binnen uw organisatie? Neem contact met ons op en laat ons u geheel vrijblijvend informeren en adviseren. Dat kan door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen.