Web Security is gericht op het optimaal beschermen tegen of afschermen van onbetrouwbare, schadelijke en/of ongewenste content dat uw organisatie via het internet bereikt.

Web Security wordt als risicovol en ingewikkeld ervaren, waardoor de meeste organisaties alleen URL's filteren. 

Het gebruik van internet binnen organisaties

Bij Improves hoeven wij u vast niet te vertellen hoe belangrijk het internet binnen organisaties door de jaren heen is geworden. Van het verzamelen en gebruiken van data tot interne en externe communicatie: hoe productief is uw werkdag tegenwoordig nog zonder het gebruik van internet? Juist om die reden is veilig online zijn van groot belang voor uw organisatie.

De risico’s die u loopt zonder goede Web Security

Web Security is dus van groot belang voor uw organisatie. De volgende risico’s wilt u toch te allen tijde voorkomen?

  • Het bewust of onbewust bezoeken van malware websites
  • Het aanklikken van links in berichten die een phishing website openen. Deze manier van internetfraude is steeds meer in opkomst
  • Het downloaden van apps die schadelijk zijn voor uw organisatie
  • Interne data uploaden naar het internet 

Dagelijks gebruik van het internet voor uw bedrijfsdoeleinden brengt dus risico’s met zich mee. Via bovenstaande ingangen zijn hackers binnen no-time binnen en bent u kwetsbaarder voor malware, ransomware, exploits en data leakages dan u in eerste instantie voor ogen had.

Het toepassen van Web Security kan een grote uitdaging zijn voor organisaties. Bij het niet toepassen van de juiste inrichting kunnen bijvoorbeeld websites en informatie niet bereikbaar worden. Dit wordt als risicovol en ingewikkeld ervaren, waardoor de meeste organisaties alleen URL's filteren. 

De Web Security oplossingen van Improves

Bij Improves zorgen we er dagelijks voor dat u onbezorgd het internet kunt gebruiken. Met onze Web Security oplossingen hoeft u uw internetbeveiliging niet langer als risico en ingewikkeld te ervaren. Samen met onze partners bieden wij deze oplossingen aan op het gebied van internet security. 

Bent u benieuwd welke Web Security oplossing passend is voor uw organisatie of heeft u meer vragen over de specifieke oplossingen van onder andere Sophos, Trustwave en CYREN? Bekijk ze hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of onderstaand formulier in te vullen. Bij Improves adviseren én ontzorgen wij u graag op het gebied van Web Security.