Improves biedt uw organisatie verschillende trainingsmogelijkheden gericht op dagelijks beheer van en noodzakelijke kennis over uw nieuwe, geïmplementeerde IT beveiligingsoplossing.

Kennisoverdracht is bij ons een prioriteit. We helpen uw gebruikers graag om hun deskundigheid te verbeteren.

Trainingsmogelijkheden 

Afhankelijk van uw vereisten of het gewenste opleidingsniveau, biedt Improves verschillende trainingsmogelijkheden. Wij dragen onze kennis graag aan u over aan de hand van: 

  • Leverancierstrainingen 
  • Learning on the job
  • Training op maat 
  • Security Awareness training

Leverancierstrainingen

Met behulp van leverancierstrainingen en -certificeringen stelt Improves u in staat het maximale uit uw IT-oplossingen te halen. Zo bieden wij u de officiële vendor trainingen, die u tevens voorbereiden op de certificeringsexamens. 

Deze trainingen zijn mogelijk in twee vormen: klassiek of als online E-learning training. 

Learning on the job

Learning on the job is een meer praktijkgerichte training. De insteek hiervan is dat één van uw medewerkers meeloopt met een Improves engineer. Onze engineer deelt al zijn kennis en ervaring, waardoor uw medewerkers leren omgaan met de nieuwe producten. 

Na deze training is uw medewerker in staat de beveiligingsoplossing dagelijks te beheren en actie te ondernemen in geval van security incidenten. Kennisoverdracht is bij ons een prioriteit. Improves helpt uw gebruikers graag hun deskundigheid te verbeteren. 

Trainingen op maat 

Heeft u behoefte aan een training die volledig is afgestemd op uw specifieke omgeving en beveiligingsoplossing? In dat geval maakt onze engineer in overleg met u en de IT beheerders een (klassikale) training op maat. 

Uitgangspunt van deze training zijn uw wensen en eisen. Zo creëren we een opleidingstraject die volledig is afgestemd op uw organisatie. 

Security Awareness training 

Improves biedt ook trainingen die u beschermen tegen phishing aanvallen. Phishing is het ontvangen van kwaadaardige e-mails die u verleiden op een link te klikken. Deze link verspreidt vervolgens malware of vraagt u om vertrouwelijke persoons- of inloggegevens. Phishing criminelen worden steeds slimmer, waardoor dergelijke e-mails steeds minder goed van echt te onderscheiden zijn.

Tijdens onze Security Awareness training bieden wij uw werknemers een kennisoverdracht die helpt om phishing aanvallen in een zo vroeg mogelijk stadium te herkennen. Dit doen we aan de hand van:

  • Nep phishing e-mails
  • Trainingsprogramma's
  • Certificeringen 

Training van Improves 

Op deze manier draagt Improves graag kennis en ervaring over, waardoor uw organisatie optimaal beschermd is tegen cybercriminaliteit. Wilt u meer informatie of advies in welke training het beste bij u past? Neem dan contact op door te bellen of onderstaand formulier in te vullen. Wij denken met u mee!