Netwerk & Infrastructure Security beheerst de risico’s die (de communicatie over) uw netwerk met zich meebrengt en beschermt uw organisatie tegen netwerk gerelateerde cyberaanvallen.

Zelfs de grootste internationale bedrijven zijn regelmatig slachtoffer van netwerk gerelateerde IT aanvallen.

Data, kennis en informatie

De data binnen uw organisatie is iets om zuinig op te zijn. Ongewenste partijen kunnen namelijk toegang krijgen tot uw data en dit omzetten in voor hen bruikbare informatie. Informatiediefstal (of datadiefstal) is daarmee één van de risico’s die het gebruik van netwerken en infrastructuur met zich meebrengt. 

Gedegen netwerkbeveiliging voorkomt dat uw data in de verkeerde handen terecht komt en zorgt ervoor dat u uw netwerken en infrastructuur goed kunt blijven gebruiken.

Het belang van goede Network & Infrastructure Security

Wist u dat veel organisaties netwerkbeveiliging lang niet altijd bovenaan hun prioriteitenlijstje hebben staan? Bij Improves kunnen we het belang hiervan niet vaak genoeg benadrukken. Zelfs de grootste internationale bedrijven zijn regelmatig slachtoffer van netwerk gerelateerde IT aanvallen.

Met veel netwerk infrastructuur is het voor veel organisaties een grote uitdaging om een beveiligd netwerk te onderhouden. Onvoldoende netwerkbeveiliging is echter een groot risico voor gevoelige informatie binnen uw organisatie. Zo valt het vernietigen, verwijderen, publiceren en onderbreken van informatie onder bekende risico’s van netwerkbeveiliging.

Andere ongewenste gebeurtenissen die organisaties tegenkomen, zijn:

  • Een niet te bereiken website
  • Problemen met interne communicatiemogelijkheden en het wegvallen hiervan
  • Het uitvallen van ICT-systemen die kritiek zijn voor de bedrijfsvoering

De netwerkbeveiligingsoplossingen van Improves

Een betrouwbare Netwerk & Infrastructure Security oplossing beschermt het volledige netwerk van organisaties tegen risico’s en bedreigingen. De uitdaging hier is voornamelijk te vinden in het feit dat deze risico’s en bedreigingen continu veranderen. Met de kennis en ervaring van Improves kunnen wij u samen met onze partners een betrouwbare oplossing bieden. 

Wij bieden met Sophos, Trustwave en Tenable verschillende oplossingen voor netwerkbeveiliging. 

Nieuwsgierig naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Samen kunnen we kijken welk soort IT netwerkbeveiliging u nodig heeft en welke oplossing het beste bij uw organisatie past. Voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Wij denken graag met u mee!