Idaptive Identity & Access Management beveiligt de toegang van uw gebruikers overal, voor iedere gebruiker en toepassing en vanaf ieder apparaat. Het uitgangspunt is het Zero Trust principe.

Never trust, always verify

Zero Trust als uitgangspunt

Idaptive Identity & Access Management staat voor intelligente, next-generation toegang. Dit houdt in dat Idaptive uw toegang overal, voor iedere gebruiker en toepassing en vanaf ieder apparaat beveiligt. Het elimineren van wrijving en het verminderen van IT-belasting heeft hierbij de focus. 

Idaptive adviseert om uw toegang te heroverwegen. Het uitgangspunt is hierbij Zero Trust: vertrouw nooit en verifieer altijd. Idaptive Identity & Access Management doet dit door: 

  • Iedere gebruiker te verifiëren
  • Hun apparaten te valideren 
  • Beperkte toegang op basis van intelligentie

Kameleon

Idaptive Identity & Access Management is vergelijkbaar met een kameleon. Het platform van Idaptive past zich niet alleen aan aan de omgevingen en gebruikersecosystemen van organisaties, maar heeft ook een verbazingwekkende 360-graden visie. Op deze manier stimuleert onze partner digitale organisaties en de bovengenoemde Zero Trust benadering. 

Idaptive Identity & Access Management voor uw organisatie 

Aan de hand van verschillende producten creëert Idaptive Identity & Access Management intelligente, next-generation toegang. Dit zorgt ervoor dat u vol vertrouwen verbonden kunt zijn met de Cloud. Daarnaast biedt het uw organisatie verschillende voordelen:

  • Verbetering van uw beveiliging over het algemeen
  • Kostenreducering
  • Bevordering van de behendigheid 
  • Verbetering van de klantflexibiliteit
  • Vermindering van complexiteit 

Hieronder informeren wij u verder over de Single Sign-On en Multi-factor Authentication mogelijkheden van Idaptive Identity & Access Management. 

Single Sign-On

Single Sign-On kan letterlijk worden vertaald als eenmalige aanmelding. Het is een oplossing voor het feit dat gebruikers toegang (nodig) hebben tot applicaties, de Cloud en achter uw firewall. Dit gebeurt vanaf meerdere locaties met behulp van meerdere locaties. Het is aannemelijk dat dit risico's met zich meebrengt. 

Idaptive Identity & Access Management maakt het mogelijk om browsergebaseerde, mobiele en aangepaste apps te implementeren in één platform. Hierdoor hebben de gebruikers slechts één, door IT beheerde, gebruikersnaam en wachtwoord nodig. 

Multi-factor Authentication

Idaptive Identity & Access Management geeft gebruikers keuzes en flexibiliteit, waardoor u een oplossing kunt implementeren die precies voldoet aan uw behoeften. Dit biedt uw organisatie de bescherming die u nodig heeft.

Zo kunt u kiezen uit verschillende verificatiemethoden als wachtwoorden, smartcards, soft tokens en cryptografische apparaten. Uw gebruikers eisen? Daar hoeft u niet op in te leveren. Samen met Idaptive bieden wij dat wat bij uw organisatie past. 

Improves & Idaptive 

Samen met Idaptive bieden wij u alle bescherming die u nodig heeft aan de hand van een op risico gebaseerd beleid en real-time analytics. Wenst u meer informatie over Idaptive Identity & Access Management of advies in de ideale oplossing voor uw organisatie? Bekijk de video's hieronder of neem direct contact met ons op. Dat kan door te bellen of onderstaand formulier in te vullen.

Bij Improves ontzorgen we u graag!