Met de Health Checks van Improves onderzoeken we hoe het met uw netwerkbeveiliging gesteld is en welke investeringen er nodig zijn om het IT netwerk binnen uw organisatie optimaal te beveiligen.

Het doel is om doelgericht en stapsgewijs te werken naar een veilige en betrouwbare IT Security omgeving.

Een nulmeting

Met de Health Checks van Improves beginnen we met een nulmeting van de status van uw IT security. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke specialist. Onze specialist beoordeelt de configuratie van uw huidige ingerichte IT security oplossing. Deze technische review wordt gedaan aan de hand van een checklist.

Het doel hiervan is inzicht te krijgen in het actuele beveiligingsniveau van uw organisatie om vervolgens een stabiele en betrouwbare organisatieomgeving te creëren.

Het belang van een Health Check

Met de snelle ontwikkeling van de techniek is het noodzakelijk om uw IT security (oplossingen) continu aandacht te geven. Het regelmatig uitvoeren van Health Checks minimaliseert de mogelijke beveiligingsrisico’s en helpt uw organisatie bij het toepassen en naleveren van de AVG en GDPR wetgevingen.

Wat u kunt verwachten van een Health Check

Met de Health Check van Improves, bieden wij onder andere:

  • Onderzoek naar het niveau van software upgrades en updates, wat een minimum vereiste is voor het verkrijgen van support
  • Nalopen van logfiles op aanwijzingen van problemen
  • Vaststellen en uitvoeren van security hotfixes, in verband met aanwezige security issues en -risico’s
  • Naast techniek ook onderzoek naar organisatorische en procesmatige aspecten
  • Beoordelen van de status van het eventuele risico met betrekking tot de continuïteit en stabiliteit van de organisatieomgeving

Hiernaast geven wij u te allen tijde passend advies over de te nemen maatregelen. Belangrijk zijn hier beschikbaarheid en redundantie, integriteit, vertrouwelijkheid, beheer en beveiligingsrisico’s.

Een gedetailleerde rapportage

Na een Health Check stellen wij bij Improves altijd een gedetailleerde rapportage voor uw organisatie op. Hierin bieden we u de bevindingen aangevuld met een (eind)advies. Op deze manier informeren we u op welke wijze het minimum- of aanbevolen beveiligingsniveau te behalen is.

Na oplevering wordt de rapportage van de Health Check altijd met u besproken. Zo bieden we extra toelichting en kunt u uw eventuele vragen direct aan ons stellen. In overleg bepalen we de nodige vervolgstappen voor de vastgestelde bevindingen en adviezen.

Improves Health Check

Het doel van onze Health Check is om doelgericht en stapsgewijs te werken naar een veilige en betrouwbare IT Security omgeving. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen.