Ivanti is specialist in Endpoint Security en zorgt voor beter beheer en betere beveiliging van uw digitale werkplekken en reduceert zo de beveiligingsrisico’s die endpoints met zich meebrengen.

Ivanti draagt bij aan verbetering van het delen van data en voorkomt of verwijdert een "verzuilde" infrastructuur.

IT en Security

Digitale werkplekken zijn niet meer weg te denken uit de meeste organisaties. Ivanti streeft ernaar deze werkplekken beter te beheren en te beveiligen. Hierbij kunt u denken aan computers en mobiele apparaten, maar ook virtuele machines en datacentra. 

Door IT en Security samen te brengen, streeft Ivanti vanuit ruim 20 landen naar een sterk en geïntegreerd geheel voor uw organisatie. Dit doet onze partner aan de hand van een uitgebreid portfolio. Zo kunt u denken aan oplossingen voor: 

  • Operational IT Security
  • IT Service Management (ITSM)
  • IT Asset Management (ITAM)
  • Unified Endpoint Management (UEM)
  • Data & Analytics 

Integratie gecombineerd met automatisering 

Ivanti combineert integratie met automatisering. Deze aanpak draagt niet alleen bij aan verbetering van het delen van data, maar voorkomt of verwijdert tevens een "verzuilde" infrastructuur. Op deze manier brengt Ivanti de (IT) belangen van verschillende afdelingen bij elkaar. 

Ivanti biedt uw organisatie een overzicht van IT-assets in de Cloud en on-premises. Door het samenvoegen van beveiligingsdiensten, servicemanagement en IT-diensten met gedeelde data, processen en automatisering verbetert u uw beheer aanzienlijk. Ontzorging op het gebied van IT Security staat bij zowel Ivanti, als bij Improves hoog in het vaandel. 

Ivanti voor uw organisatie 

Bij Ivanti staat het reduceren van beveiligingsrisico's centraal. Op deze manier pakt onze partner een aantal belangrijke punten aan. Dit zijn tevens interessante voordelen voor uw organisatie.

  1. Ivanti maakt uw medewerkers productiever zonder in te leveren op beveiliging 
  2. Integratie en automatisering zorgen niet alleen voor verbeterde processen, maar ook voor significante kostenreducering verwant aan beheer en support voor IT-omgevingen
  3. Verbetering van compliance en beveiliging 
  4. Migratie naar de Cloud. Uw organisatie behoudt hier echter de ondersteuning voor de traditionele infrastructuur

Improves & Ivanti 

Ivanti is onze trouwe partner voor Endpoint-Device en Port Control. Met hun beveiligingsbeleid zorgt Ivanti Endpoint Security ervoor dat uw medewerkers alleen via geautoriseerde mobiele apparaten toegang krijgen tot het netwerk.

Wilt u graag meer informatie over Ivanti? Bekijk de oplossing hieronder of neem direct contact met ons op. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen of te bellen. Bij Improves adviseren we u graag in de juiste beveiligingsoplossing voor uw organisatie.