Sophos Mobile Security biedt een eenvoudige oplossing voor het beheren en beveiligen van uw mobiele endpoints. De oplossing beveiligt iedere combinatie van uw persoonlijke en zakelijke mobiele apparaten.

Sophos Mobile Security beveiligt iedere combinatie van uw persoonlijke en zakelijke mobiele apparaten.

Mobile Security problemen

Kwalitatieve Mobile Security is voor veel organisaties een uitdaging. Het ontbreken en vinden van een passende oplossing brengt mogelijke problemen met zich mee. 

Zo is het beheren van traditionele en mobiele endpoints tijdrovend en duur. Het niet beheren van uw mobiele endpoints is echter een groot risico voor uw organisatie. Gevoelige organisatiegegevens worden zo mogelijk niet beschermd bij toegang op mobiele apparaten. Dit maakt mobiele apparaten een interessant doelwit voor cybercriminelen.

Sophos Mobile Security biedt uw organisatie een oplossing voor bovenstaande uitdagingen en problemen waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. Zo biedt onze partner een eenvoudige oplossing voor het beheren van mobiele apparaten in afzonderlijke consoles. Ook het beheren en configureren van Microsoft Office365 apps voor mobiele apparaten wordt hierbij meegenomen. 

Een veilige, mobiele werkomgeving

Sophos Mobile Security beveiligt uw data, maar zorgt er tevens voor dat dit (nog steeds) gemakkelijk toegankelijk is vanaf iedere locatie en ieder mobiel apparaat. Door middel van één centraal platform vereenvoudigt Sophos Mobile Security het beheer en de beveiliging van uw mobiele endpoints. Dit uniforme beveiligingsbeleid zorgt ervoor dat alle endpoints een beveiligde toegang tot uw data hebben.

Veilige mobiele apparaten, gebruikers en data

Sophos Mobile Security zorgt er met het centrale platform voor dat uw mobiele apparaten, gebruikers én data zijn beveiligd tegen ransomware en geavanceerde bedreigingen. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het beheren en beveiligen van traditionele en mobiele endpoints.

Sophos ondersteunt hier het beheer van apparaten met Windows 10, MacOS, iOS en Android. 

De voordelen voor u als gebruiker

De Sophos Mobile Security oplossingen maken het gebruik en de beveiliging van mobiele endpoints eenvoudig. Improves informeert u graag over de interessante voordelen voor u als gebruiker. Zo zorgt Sophos Mobile Security voor:

  • Meer productiviteit, omdat uw medewerkers op iedere gewenste mobiele endpoint veilig kunnen werken 
  • Beveiliging, omdat de oplossing voorkomt dat uw data vatbaar is voor malware 
  • Eenvoud, omdat de oplossing gemakkelijk te configureren, managen en onderhouden is. 
  • Meerwaarde (financieel), omdat de endpoints betaalbaar kunnen worden beheerd en beveiligd 

Improves en Sophos Mobile Security

Bij Improves informeren wij u graag over deze Sophos Mobile Security oplossing. Wenst u vrijblijvend advies in een passende oplossing voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Wij denken graag met u mee en ontzorgen u waar mogelijk.