Om uw organisatie optimaal te ontzorgen in het beheer van uw diverse en complexe IT beveiligingssystemen, biedt Improves volledige, gezamenlijke en response beheer services.

Bij Improves bieden wij de mogelijkheid tot volledig, gezamenlijk of response beheer.

Beheer door Improves 

In alle informatie, advies en diensten die Improves biedt, streven we ernaar u te ontzorgen. Het beheer van uw IT beveiligingsoplossingen is één van die diensten. In hoeverre we u hier volledig in kunnen ontzorgen, of dat u dit (deels) in eigen hand houdt, is afhankelijk van de optie waar u voor kiest. Bij Improves bieden wij de mogelijkheid tot: 

  • Volledig beheer
  • Gezamenlijk beheer
  • Response beheer

Volledig beheer: volledige verantwoordelijheid

Wanneer u kiest voor volledig beheer door Improves, zijn wij te allen tijde volledig verantwoordelijk voor zowel het beheer van uw systemen, als de continuïteit. Op deze manier hoeft u zich niet te verdiepen in de nodige kennis rondom uw systemen, maar blijft u wel zelf de eigenaar. 

Met de keuze voor volledig beheer geeft u Improves de volledige verantwoordelijkheid. Wij zullen uw beveiligingsplatform: 

  • Implementeren
  • Beheren
  • Verbeteren

Met volledig beheer leveren wij u dan ook volledige ontzorging, wat inhoudt dat alles inclusief is. Zo verzorgen wij alle nodige updates en upgrades en voeren we wijzigingsverzoeken door. Op deze manier garandeert Improves optimale beveiliging. 

Gezamenlijk beheer: eigen vrijheid

Wanneer u meer vrijheid en flexibiliteit wenst om betrokken te zijn bij uw IT-security, is gezamenlijk beheer een goede keuze voor uw organisatie. Op deze manier bieden wij u alle hulp die u nodig heeft gecombineerd met maximale flexibiliteit voor u als eigenaar van uw beveiligingsoplossingen. 

Zo behoudt u zelf toegang tot beheertools en de vrijheid om zelf wijzigingen door te voeren. Dit biedt Improves aan de hand van een model. Hierin dragen wij zorg voor de functionaliteit en continuïteit, maar behoudt u de flexibiliteit en vrijheid. 

Maximale flexibiliteit

Gezamenlijk beheer door Improves biedt u maximale flexibiliteit. Maar wat kunt u, met eigen vrijheid in het beheer van uw beveiligingsoplossingen, vooralsnog van ons verwachten? 

  • Verzorging van productpatches 
  • Verzorging van updates 
  • Major upgrades van componenten (op verzoek en tegen meerprijs)

Bij gezamenlijk beheer nemen wij vanzelfsprekend nog steeds onze verantwoordelijkheid. Iedere wijziging of configuratie zullen wij gestructureerd testen, doorvoeren en administreren. Ook stellen we altijd eerst de huidige configuratie veilig, zodat we deze altijd als back-up behouden. 

Response beheer: een expert om op terug te vallen

Wanneer u het beheer van uw IT-security graag volledig zelf in de hand houdt, bieden wij bij Improves response beheer. In dat geval behoudt u zelf het beheer, maar kunt u altijd op ons terugvallen. 

Met response beheer is Improves te allen tijde uw centrale aanspreekpunt. Zo kunt u bij ons terecht voor telefonische ondersteuning. Wanneer u te maken heeft met incidenten of storingen, treden wij tevens op als escalatiekanaal richting uw productleverancier. 

Neem contact met ons op 

Wilt u meer informatie over of advies in de beste beheer service voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of direct te bellen. Wij denken graag met u mee.