Tenable is specialist in Cyber Exposure oplossingen en focust zich op het leren begrijpen en aanpakken van de risico’s van cybercriminaliteit aan de hand van het beheren en meten van het aanvalsoppervlak.

"We work together and we win together. We are all part of one Tenable team"

Tenable voor uw organisatie

Tenable bedient zowel kleine, als grote organisaties. Wanneer oude beveiligingsoplossingen niet meer voldoende zijn, bewapent onze partner uw organisatie met inzicht in waar u aan wordt blootgesteld en wat op basis van de risico's de prioriteiten zijn. Tenable biedt u het eerste platform met live inzicht in ieder actief element op ieder computer platform. Daarnaast staat Tenable voor: 

  • Resultaatgericht. Deze resultaten komen voort uit doelen stellen, risico's nemen en continue metingen
  • Toewijding aan het werk, de klanten, collega's en gemeenschappen 
  • Het maken van verschil

Tenable Nessus

Eén van de oplossingen van Tenable is Nessus. Deze scanoplossing is gericht op het herkennen en beoordelen van malware, kwetsbaarheden, configuratie en naleving in uw organisatie en voorkomt zo aanvallen op uw netwerk. Dit maakt Tenable mogelijk in fysieke, virtuele en Cloudomgevingen. 

Tenable.io

Tenable.io is het eerste Cyber Exposure platform gericht op vulnerability management dat uw organisatie een uitgebreid dashboard en rapportages biedt. Op deze manier maakt Tenable het uw organisatie gemakkelijk om de risico's en kwetsbaarheden binnen uw netwerk te beheren. 

SecurityCenter 

Daarnaast biedt Tenable een volledig geïntegreerd platform in de vorm van een SecurityCenter. De toepassingen van dit platform:

  • Beheren en analyseren kwetsbaarheden binnen de netwerkomgevingen in uw organisatie 
  • Prioriteren beveiligingsrisico's
  • Rapporteren frameworks en compliances (geautomatiseerd)

Innovatie zit in het DNA

Tenable is innovatief en gelooft in een toekomst waar uw beveiligingsteam te allen tijde real time inzicht heeft in de Cyber Exposure van uw organisatie. Hierbij zal uw organisatie bij iedere zakelijke beslissing rekening moeten houden met cyberblootstellingen en -risico's. Volgens Tenable hoeft de toekomst niet in de toekomst te liggen, maar kan uw organisatie hier direct mee aan de slag. 

Improves en Tenable

Bij Improves informeren wij u graag over de mogelijke oplossingen die Tenable biedt. Hieronder leest u bijvoorbeeld meer over Tenable Security Testing. Wilt u meer weten of wenst u vrijblijvend advies voor uw organisatie? Dat kan door direct telefonisch contact op te nemen, een e-mail te sturen of onderstaand formulier in te vullen. Wij denken graag met u mee en ontzorgen u in een passende oplossing voor uw IT security vraagstuk.