De diensten van Improves

Bent u op zoek naar een partner in IT security? Ons specialisme op het gebied van IT-beveiliging geven wij invulling door middel van een portfolio aan diensten. Wij ontzorgen u graag.


Waar wij onze klanten mee helpen 

Onze specialisten voorzien u graag van advies en bieden u hulp in de vorm van o.a. beheer, implementatie, support en training. Dit kan zowel on-site als remote worden uitgevoerd. Zo is er altijd een dienst die bij uw organisatie en behoefte past. 

Met onze diensten helpen wij onze klanten met:

  • Ontzorging door middel van volledig beheer: gespecialiseerde en complete ondersteuning
  • De implementatie van technische oplossingen
  • Consultancy door middel van implementaties, health checks, full circle diensten van eerste initiatie advies en ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud, servicedesk, etc. 

Improves onderscheidt 

Wij staan voor een betrouwbare en beschikbare dienstverlening. Door de meeste kennis en ervaring bieden wij het beste resultaat. Improves bestaat uit echte specialisten in het ontwerpen, leveren, beheren en ondersteunen van toonaangevende IT security oplossingen.

De meerwaarde van de diensten van Improves 

De diensten van Improves bieden u als klant meerwaarde. Zo profiteert u van:

  • Diepgaande vakkennis
  • Open en eerlijk advies van gemotiveerde en gepassioneerde adviseurs 
  • Persoonlijke aandacht. Als klant staat u altijd centraal 
  • Langetermijnvisie 
  • Naar een hoger niveau tillen van uw IT security oplossingen 
  • Pragmatisch, creatief en vastbijters 
Bij Improves staan we open voor kritiek en werken we continu aan verbetering. Aanvullend bieden wij u altijd gepast advies. Bekijk hieronder hoe wij uw organisatie het beste kunnen bijstaan in IT beveiliging. Wilt u weten hoe wij u met onze dienstverlening kunnen ontzorgen? Neem contact met ons op door te bellen, e-mailen of door onderstaand formulier in te vullen. Wij denken graag met u mee. 
 

Advies en ontwerp

Omdat de uitrol van uw IT security oplossing specialistische kennis vereist, biedt Improves Security by Design. Hiermee ontzorgen wij u in het gehele proces van advies en ontwerp van uw nieuwe oplossing.

Lees meer

Beheer

Om uw organisatie optimaal te ontzorgen in het beheer van uw diverse en complexe IT beveiligingssystemen, biedt Improves volledige, gezamenlijke en response beheer services.

Lees meer

Health Check

Met de Health Checks van Improves onderzoeken we hoe het met uw netwerkbeveiliging gesteld is en welke investeringen er nodig zijn om het IT netwerk binnen uw organisatie optimaal te beveiligen.

Lees meer

Implementatie

Improves biedt u volledige ontzorging door de implementatie van uw nieuwe IT beveiligingsoplossingen zorgvuldig uit handen te nemen, gevolgd door een deskundige kennisoverdracht.

Lees meer

Managed IT security services

Managed IT Security Services biedt uw organisatie de mogelijkheid om uw netwerk, applicaties en/of databases te testen. Dit doen wij samen met geselecteerde Managed IT Security partners.

Lees meer

Onderhoud en Support

Na (initiële) implementatie van uw IT security oplossing(en) biedt Improves uw organisatie aan de hand van een Plan van Aanpak onderhoud en support. Op deze manier houden we uw IT security oplossing veilig en volledig u...

Lees meer

ServiceDesk

Omdat we bij Improves voor ontzorging staan, is de ServiceDesk de centrale afdeling binnen onze organisatie. Hier kunt u te allen tijde terecht voor het melden van storingen en beveiligingsincidenten. 

Lees meer

Training en Certificering

Improves biedt uw organisatie verschillende trainingsmogelijkheden gericht op dagelijks beheer van en noodzakelijke kennis over uw nieuwe, geïmplementeerde IT beveiligingsoplossing.

Lees meer

Meer informatie over Diensten

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Maak een keuze
Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldige bedrijfsnaam in
Vul een geldig e-mailadres in
U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring
Ongeldige invoer