Idaptive is de specialist in Identity as a Service (IDaaS) en biedt een centraal Single Sign-On platform dat ervoor zorgt dat uw medewerkers vanaf alle apparaten toegang hebben tot hun Cloud applicaties.

Idaptive Named Leader in latest Forrester Wave for Identity-as-a-Service (IDaaS)

Forrester

Identiteit en aanpassingsvermogen

De naam Idaptive komt voort uit de sterkte combinatie van identiteit (identity) en aanpassingsvermogen (adapt). Met dit als uitgangspunt ontstond het Next-Gen Access Cloud platform. Dit platform past zich aan aan de omgeving en gebruikersecosystemen en creëert zo te allen tijde beveiligde toegang. Wij informeren u graag over wat deze geavanceerde en optimaal beveiligde toegangstechnologieën voor uw organisatie betekenen. 

Een bewezen toegangstechnologie

Vandaag de dag verwachten we dat alles overal en direct beschikbaar is. Deze behoefte komt terug in het gebruik van API's, cloudservices, apparaten en data. Om hier invulling aan te geven, biedt Idaptive iedere gebruiker, toepassing en apparaat binnen uw organisatie beveiligde toegang. 

Idaptive maakt hier gebruik van het Zero Trust principe. Het uitgangspunt hiervan is om gebruikers nooit te vertrouwen en altijd te verifiëren. De toegangstechnologie van Idaptive combineert: 

  • Single Sign-On (een eenmalige aanmelding)
  • Multi-Factor Authenticatie (MFA)
  • Enterprise Mobility Management 
  • User Behavior Analytics

Deze integratie biedt uw organisatie een geavanceerde technologie, welke zorgt voor optimale beveiliging. Daarnaast levert de bewezen toegangstechnologie uw organisatie tevreden klanten, verbeterde producten én een waardevollere organisatie. 

De Zero Trust benadering

Idaptive biedt organisaties IT bescherming met een Zero Trust principe. Dit principe gaat ervan uit dat uw gebruikers zich iedere keer opnieuw moeten bewijzen om vertrouwen te winnen. Met dit uitgangspunt zorgt Idaptive voor optimale beveiliging, zonder dat de gebruiksvriendelijkheid in het geding raakt. 

Deze benadering gaat ervan uit dat u iedere keer opnieuw van gebruikers verwacht dat het vertrouwen moet worden bewezen. Idaptive ontzorgt u hierin, zonder dat uw gebruiksvriendelijkheid in het geding raakt. Dit wordt toegepast in de Identity & Access Management oplossing, waar we u graag meer informatie over geven.

De oplossingen van Idaptive

Bij Improves informeren wij u graag verder over Idaptive. Wanneer wij met u in contact komen, adviseren wij u over een passende oplossing voor uw organisatie. Neem daarom contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Wij denken graag met u mee.