Dtex is specialist in User Behavior Intelligence en Insider Threat Defense. Met de oplossingen van Dtex behoudt u inzicht in en controle over hoe gebruikers omgaan met de waardevolle data in uw organisatie.

Steeds meer cyberaanvallen en -bedreigingen worden veroorzaakt door insider threats.

Insider Threats

Veel organisaties benaderen ons om te investeren in beveiligingsoplossingen tegen aanvallen en bedreigingen van buitenaf. Er zijn echter minder organisaties die bewust zijn van insider threats. 

Insider threats zijn bedreigingen die komen van personen binnen uw netwerk of organisatie. Hierbij kunt u denken aan medewerkers, maar ook ex-medewerkers en zakelijke relaties. Deze personen beschikken over data en/of informatie over de beveiligingspraktijken en -systemen binnen uw organisatie.

Het hoeft hier niet te gaan om kwade bedoelingen. Interne bedreigingen kunnen ook ontstaan uit (onbewust) onzorgvuldig handelen. Ook kunnen er datalekken ontstaan wanneer uw medewerkers meer (gebruikers)rechten hebben dan noodzakelijk.

De oplossingen van Dtex

Dtex biedt uw organisatie een oplossing tegen deze insider threats. Bij deze oplossing staan technologie, intelligentie en geavanceerde diensten centraal. Op deze manier maakt Dtex organisaties niet alleen veiliger, maar ook slimmer. De basis hiervan is het bieden van inzicht. Zo behoudt u controle over hoe uw gebruikers omgaan met de waardevolle data uit uw organisatie. 

Veel (internationale) organisaties maken gebruik van de oplossingen van Dtex. Onze partner focust zich op:

  • Elimineren van insider threats
  • Stoppen van exfiltratie van gegevens 
  • Opsporen van referenties

De voordelen van Dtex voor uw organisatie

Dtex is de moderne benadering van onderzoek en detectie van insider threats. Samen met de oplossingen van Dtex ontzorgen wij u graag. Hieronder informeren wij u over de voordelen voor uw organisatie:

  • Intelligentie. Waar veel security oplossingen slechts waarschuwen, geeft Dtex uw organisatie ook antwoorden op de vragen wie, wat, waar, wanneer en hoe. Zo levert onze partner intelligente inzichten over wat gebruikers binnen uw organisatie doen en hoe zij omgaan met uw data
  • Bedrijfsbrede schaalbaarheid. Dtex creëert geen merkbare impact op uw netwerk en kan door het lichte gewicht bedrijfsbreed worden ingezet. De oplossing is dan ook niet schadelijk voor de prestaties en productiviteit van uw medewerkers
  • Real-time informatie, zodat u altijd en overal juiste informatie en inzicht bij de hand heeft 
  • Privacy bewust. Dtex stelt de privacy van uw organisatie te allen tijde voorop. De anonimiseringsfuncties zorgen ervoor dat de oplossing zelfs kan worden ingezet onder strikte privacyregels.

Wilt u meer weten over Dtex? Hieronder leest u meer over Dtex Security Analytics. Ook kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Bij Improves informeren en adviseren wij u graag.