Gebruiksgemak, eenvoudige implementatie, kosten effectiviteit én technische performance. Dat garandeert Improves – specialist op het gebied van IT security voor de B2B markt – al meer dan 25 jaar. Dagelijks streven wij ernaar om de grote diversiteit aan profit en non profit organisaties in Nederland te voorzien van kwalitatieve IT beveiliging.

Bij Improves maken wij uw IT security vandaag nog klaar voor de toekomst.

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat uw desktops, (virtuele) servers, e-mail en web omgevingen optimaal beveiligd zijn tegen externe en interne bedreigingen. Op deze manier kunt u rekenen op veilige en continu werkende systemen, waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Waarom Improves uw partner is

Jarenlange, diepgaande kennis op het gebied van advies, verkoop, levering, implementatie en support rondom security oplossingen. Daarom Improves. Het is dan ook niet vreemd dat we regelmatig benaderd worden voor advies of inschrijving voor Proof Of Concepts (POC’s), Tenders en Requests for Information (RFI’s).

Daar blijft het echter niet bij. Deze diepgaande totale (product)kennis en jarenlange ervaring benutten we optimaal, zodat we u met een resultaatgerichte aanpak maximale flexibiliteit kunnen bieden. En aangezien IT security wellicht een wat ‘ver van uw bed show’ is, garanderen we volledige transparantie in onze aanpak en het contact. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we met u mee kunnen denken en u eventueel zelfs een stap voor kunnen zijn.

Iedere partner biedt een eigen specialiteit of oplossing, waar wij u te allen tijde neutraal en objectief over adviseren.

De voordelen voor uw organisatie

Het grootste voordeel voor uw organisatie is volledige ontzorging op het gebied van IT security. Ondanks dat er wellicht meer partijen zijn die bovenstaande krachten claimen, weten wij bij Improves precies hoe wij u hiermee optimaal kunnen bedienen.

  • Het is aannemelijk dat u minder thuis bent in deze branche en zich daarnaast vooral met primaire zaken bezighoudt. Onze diepgaande kennis in combinatie met de neutraliteit en objectiviteit zorgt ervoor dat u zich nauwelijks meer hoeft te verdiepen in mogelijke oplossingen. Het denk- en zoekwerk nemen wij uit handen.

  • Vanzelfsprekend draagt onze jarenlange ervaring hieraan bij. Daarnaast zorgt dit ervoor dat Improves op de hoogte is van maatschappelijke thema’s, wet- en regelgeving en andere recente ontwikkelingen.

  • Uw bedrijfsinformatie is waardevol en dat begrijpen we bij Improves maar al te goed. Onze persoonlijke benadering en maximale flexibiliteit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen. Op deze manier bent u snel geholpen. Veiligheid voorop!

  • Met onze transparantie willen we een gevoel van vertrouwen creëren. Juist met de hedendaagse IT-bedreigingen vinden wij dit essentieel. Improves streeft ernaar uw vraagtekens op elk gebied weg te nemen. 

Improves levert security oplossingen aan organisaties voor de beveiliging van 5 tot 25.000 werkplekken.

Maak uw IT security klaar voor de toekomst

Maak uw IT security vandaag nog klaar voor de toekomst. Wilt u meer informatie over onze diensten, oplossingen en/of partners? Bij Improves geven wij u graag meer informatie en advies. Neem direct contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen.