Data Security zorgt ervoor dat u volledig zich kunt focussen op het verwerken en gebruiken van vertrouwelijke data, terwijl Improves u ontzorgt in de optimale beveiliging tegen cyberaanvallen.

U houdt zich bezig met het verwerken van vertrouwelijke data, Improves zorgt voor de beveiliging.

Het belang voor uw organisatie 

Data is de kern van uw organisatie. Met niet alleen een groeiende hoeveelheid, maar ook een groeiend belang bij data, worden cybercriminelen steeds vernuftiger in het omzeilen van uw beveiligingssystemen. Om uw organisatiegevoelige data te beschermen is Data Security dus cruciaal. 

Met een snelle toename van de hoeveelheid aan gegevens én de behoefte om deze altijd en overal te raadplegen, staat (big) data én Data Security bij veel organisaties hoog in het vaandel. Dat is niet onterecht. Het lekken en misbruik van data kan voor organisaties vervelende gevolgen hebben. 

Daarnaast heeft u tegenwoordig ook te maken met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierdoor hebben de risico's niet alleen gevolgen voor uw organisatie, maar ook voor eventuele sancties van buitenaf. 

Terwijl u zich bezig houdt met het bewerken en verwerken van vertrouwelijke organisatiedata, zorgen wij bij Improves voor de beveiliging hiervan. Met onze beproefde en geavanceerde beveiligingstechnologieën en -technieken ontzorgen wij u in Data Security. Hieronder informeren wij u over hoe wij uw gegevens en informatie op de best mogelijke manier beschermen. 

De toepassing van Data Security

De toepassing van Data Security beperkt zich niet tot servers. Bij Improves beveiligen wij tevens uw hardware als tablets en smartphones. Ook hier kan gevoelige data worden opgeslagen. Onze oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en voldoen aan een breed scala beveiligingsstandaarden. 

Improves biedt u in alle gevallen een passende oplossing of maatregelen voor deskundige ondersteuning. Zo kunt u denken aan de toegang tot data, de versleuteling (encryptie) en het beschermen van hardware. 

De maatregelen van Improves 

Bij Improves streven wij er te allen tijde naar om informatieverlies in uw organisatie te voorkomen. Onze maatregelen hiervoor zijn:

  • Reguleren van de toegangspoorten als USB poorten en geheugenkaart adapters op uw laptops en werkstations
  • Forceren van encryptie op laptops en werkstations, waardoor u de toegang tot uw data beperkt tot geautoriseerde personen of ID's
  • Data Leakage Prevention

Data Security door Improves 

Bij Improves willen wij benadrukken dat vertrouwelijke data één van de meest waardevolle elementen uit uw organisatie is. Wilt u meer informatie over (het belang van) Data Security op de mogelijke oplossingen van Improves? Neem dan direct contact met ons op door te bellen of onderstaand formulier in te vullen. Bij Improves denken we graag met u mee en ontzorgen we u nog liever.