Partners van Improves

Om u als klant optimaal te kunnen bedienen in IT security, biedt Improves een totaal security platform dat wordt ingevuld door gerenommeerde leveranciers. Wij informeren u graag over onze partners.


Onze partners zijn net als Improves gespecialiseerd in security oplossingen. Om die reden hechten wij veel waarde aan de strategische partnerships. Of het nu gaat om Application-, Cloud-, Data-, Email-, Endpoint-, Mobile-, Network & Infrastructure- en Web Security: iedere partner is specialist in een of meerdere eigen oplossing(en). Onze specialisaties ingevuld door de succesvolle producten van leveranciers: dat noemen wij teamwork. Het is dan ook geen geheim dat deze leveranciers door de jaren heen onze trouwe partners zijn geworden. Zo zorgen we er samen voor dat u volledig kan worden ontzorgd op het gebied van IT security.
 
Nieuwsgierig naar onze partners en oplossingen? Bekijk ze hieronder en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij geven u graag passend advies. 

Centrify

Centrify is de specialist in Identity & Access Management, datacenter, cloud- en mobiele omgevingen en biedt een single sign-on (SSO) voor de gebruikers en een vereenvoudigde authenticatie en autorisatie.

Lees meer

Cryptshare

Cryptshare is de specialist in Email- en Data Security. De oplossing beveiligt de inhoud van e-mails en maakt het mogelijk bestandsbijlagen eenvoudig en veilig te versturen via uw eigen mailoplossingen.

Lees meer

Cyren

Cyren is specialist in Web en Email Security as a Service. De Cloud gebaseerde oplossingen beschermen uw organisatie tegen dataverlies als gevolg van web- en e-mail aanvallen.

Lees meer

Dtex

Dtex is specialist in User Behavior Intelligence en Insider Threat Defense. Met de oplossingen van Dtex behoudt u inzicht in en controle over hoe gebruikers omgaan met de waardevolle data in uw organisatie.

Lees meer

Entrust Datacard

Entrust Datacard is de specialist in Cloud Application Security en Multi Factor Authenticatie (MFA). Een combinatie van middelen zorgt voor nauwkeurige verificatie van de gebruikers in uw netwerk.

Lees meer

Idaptive

Idaptive is de specialist in Identity as a Service (IDaaS) en biedt een centraal Single Sign-On platform dat ervoor zorgt dat uw medewerkers vanaf alle apparaten toegang hebben tot hun Cloud applicaties.

Lees meer

Ivanti

Ivanti is specialist in Endpoint Security en zorgt voor beter beheer en betere beveiliging van uw digitale werkplekken en reduceert zo de beveiligingsrisico’s die endpoints met zich meebrengen.

Lees meer

Sophos

Sophos is een brede en toonaangevende specialist in Next-Generation Security. Sophos richt uw beveiligingsstructuur efficiënter in en stelt de waardevolle data in uw organisatie veilig.

Lees meer

Tenable

Tenable is specialist in Cyber Exposure oplossingen en focust zich op het leren begrijpen en aanpakken van de risico’s van cybercriminaliteit aan de hand van het beheren en meten van het aanvalsoppervlak.

Lees meer

Trustwave

Trustwave is specialist in het bestrijden van cybercriminaliteit, het beschermen van (bedrijfs)gegevens en het reduceren van beveiligingsrisico’s en beschermt zo de waardevolle data in uw organisatie.

Lees meer

Meer informatie over Partners

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Maak een keuze
Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldige bedrijfsnaam in
Vul een geldig e-mailadres in
U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring
Ongeldige invoer