Sophos Data Security herkent en stopt geavanceerde beveiligingsbedreigingen en voorkomt zo schade aan de data binnen uw organisatie. De oplossing zorgt ervoor dat uw data in iedere fase is beveiligd.

Sophos Data Security herkent en stopt geavanceerde bedreigingen en voorkomt zo schade aan uw organisatie.

Altijd en overal veilige data

De gebruikers binnen uw organisatie moeten altijd, overal en op ieder apparaat beschikbaar zijn om hun werk goed uit te kunnen voeren. Sophos Data Security zorgt ervoor dat uw medewerkers, waar zij zich ook bevinden, optimaal beveiligd samen kunnen werken vanaf al deze apparaten. Op deze manier biedt Sophos een Data Security oplossing die eenvoudig kan worden geïmplementeerd in uw organisatie, te allen tijde kan worden gebruikt en zonder complexiteit kan worden beheerd. 

Cloud, internet, e-mail en mobiel

Wanneer organisatiegegevens naar cloudgebaseerde services en applicaties worden verzonden, zorgt Sophos Mobile ervoor dat al deze gegevens worden gecodeerd. In combinatie met apparaatcodering (Sophos Secure Workspace) kunt u toezicht houden op in hoeverre het coderingsbeleid binnen uw organisatie wordt nageleefd. 

De Sophos oplossingen zorgen ervoor dat uw data in iedere fase is beveiligd. Zo heeft Sophos Data Security in ieder stadium en op ieder apparaat een taak: versleutelen, coderen, kapselen en scannen. Dit zorgt ervoor dat de data uit uw organisatie optimaal beveiligd is tijdens het creëren, het "reizen' door de Cloud en e-mail en bij het openen op andere (mobiele) apparaten. De inhoud van uw data wordt door Sophos Web Appliance tevens continu gescand om mogelijke bedreigingen te herkennen en tegen te gaan. 

Persoonlijk Identificeerbare Informatie

Persoonlijk Identificeerbare Informatie (PII) is de informatie die de identiteit van een persoon weergeeft. Waar veel organisaties deze informatie versleutelen (encryptie), is dat tegenwoordig niet meer voldoende. Het Sophos Data Security productportfolio biedt uw organisatie verbeterd inzicht in data en rapportages die voldoen aan belangrijke normen als GDPR, HIPAA, PCI-DSS, CIPA, SOX, POPI en CIS-controles. 

Sophos Data Security voorkomt, detecteert en herstelt bedreigingen binnen uw organisatie. Dit doet onze partner met:

  • Anti exploit
  • Anti ransomware
  • Deep Learning malware detectie
  • Real-time bedreigingsinformatie van Intercept X

Gesynchroniseerde beveiliging

Sophos Data Security is in staat de nieuwste en meest geavanceerde bedreigingen te herkennen, stoppen en zo schade aan uw organisatie te voorkomen. De Security Heartbeat zorgt voor gecoördineerde en geautomatiseerde isolatie, detectie en herstel van malware. 

Sophos Data Security voor uw organisatie

Bij Improves informeren en adviseren wij u graag over Sophos Data Security. Bekijk de video's hieronder of neem direct contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Wij ontzorgen u in een passende oplossing voor uw organisatie.