Improves biedt u volledige ontzorging door de implementatie van uw nieuwe IT beveiligingsoplossingen zorgvuldig uit handen te nemen, gevolgd door een deskundige kennisoverdracht.

Na de implementatie organiseren wij graag een kennisoverdracht met uw team

Succesvolle implementatie 

Het is van groot belang om uw IT beveiligingsoplossing zorgvuldig te implementeren. Succesvolle implementatie vereist voldoende kennis, ervaring en aandacht. Met gecertificeerde specialisten en jarenlange ervaring biedt Improves uw organisatie ontzorging. Zo streven we onder andere naar: 

  • Minimale downtime 
  • Bescherming van uw data 
  • Minimale impact voor uw medewerkers 

Onzorgvuldige implementatie kan uw organisatie onnodig extra geld kosten en brengt tevens risico's met zich mee die van invloed zijn op de uiteindelijke beveiliging. Aan de hand van uw eisen, wensen en deadline nemen wij de implementatie van uw oplossing graag uit handen.

Ontzorging in combinatie met kennisdeling

Door de implementatie van uw beveiligingsoplossing uit te besteden aan Improves ontlast u uw medewerkers. Niet alleen hebben uw medewerkers wellicht niet alle kennis en ervaring in huis, ook kunnen zij zich zo richten op hun kernactiviteiten. 

Na de implementatie dragen we onze kennis en ervaring graag aan hen over. Aan de hand van trainingen zijn uw medewerkers er klaar voor om de Improves beveiligingsoplossing(en) optimaal te beheren. Wanneer zij er niet uit komen, hebben ze te allen tijde toegang tot onze servicedesk. 

Improves biedt u dus een zorgeloze implementatie. Hieronder leest u meer over onze aanpak. 

Onze aanpak 

Omdat de implementatie zorgvuldig moet worden uitgevoerd, houdt Improves vier fasen aan. Zo kunt u rekenen op ontzorging in de planning, configuratie, uitvoering en afsluiting. 

Planning 

Iedere implementatie begint met een planning. Samen met u beoordelen we de grootte en reikwijdte van uw oplossing en dus de implementatie. Op deze manier brengen we in kaart of we kunnen voldoen aan uw verwachtingen en doelstellingen. 

Configuratie 

Configuratie houdt in dat we bij Improves uw wijzigingen in één omgeving implementeren. Dit doen we op basis van overeengekomen parameters uit een eerder stadium van onze diensten. 

Uitvoering 

Bij de daadwerkelijke uitvoering van de implementatie gaan wij uiterst nauwkeurig te werk. Zo controleert Improves het werk dubbel en wijzigt de nodige configuraties. We gaan pas aan de slag met het omschakelplan, wanneer de omgeving uitvoerig is getest. Met een doordacht omschakelingsplan leiden we het verkeer naar uw nieuwe, geïmplementeerde IT beveiligingsoplossing. 

Afsluiting 

Na de implementatie delen wij onze kennis en ervaring met uw team. Zo informeren we u niet alleen over het gebruik en onderhoud, maar bieden we ook documentatie over:

  • Configuraties 
  • Bevindingen
  • Aanbevelingen

Managed IT Security Services 

Met onze Managed IT Security Services biedt Improves ontzorging: volledige implementatie in combinatie met (gedeeltelijk) beheer. Via een persoonlijke rapportage blijft u op de hoogte van de beveiligingsstatus en -ontwikkelingen. 

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen bijstaan in het implementeren van de juiste IT Security oplossing? Neem dan direct contact met ons op door te bellen of onderstaand formulier in te vullen. Wij informeren en adviseren u graag!