Sophos Cloud Security vereenvoudigt de beveiligingsoplossing voor uw Cloud. De oplossing maakt het mogelijk om al uw (mobiele) apparaten vanaf één console te beheren en beschermt u tegen cyberaanvallen.

Improves is Sophos Cloud Security Provider gecertificeerd

Eric Kant

De Sophos Cloud

Het beheren van de grote diversiteit aan apparaten binnen een organisatie is voor veel IT managers een grote uitdaging. Er ontstaat meer behoefte om Windows, Mac en mobiele apparaten tegelijkertijd te ondersteunen. De Sophos Cloud Security oplossing maakt het mogelijk om al deze apparaten vanaf één console te beheren. De gebruikers binnen uw organisatie kunnen hierbij zelf de Cloud rapportages en licenties managen. Op deze manier profiteert u van de voordelen van het verplaatsen van uw gegevens, middelen en applicaties naar de openbare Cloud. Daarnaast zorgt de ingebouwde webbeveiliging ervoor dat kwaadwillige en geïnfecteerde websites van gebruikers afgeschermd worden.

Een oplossing voor de Cloud-gebaseerde uitdagingen binnen uw organisatie is Sophos Cloud Optix.

Sophos Cloud Optix 

Sophos Cloud Optix is een geavanceerd beveiligingsplatform dat meerdere openbare Cloudaccounts en platforms continue monitoring, naleving, analyse en herstel biedt. 

De oplossing ondersteunt de integratie met uw Cloudoplossingen. Hierbij kunt u denken aan integratie met Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform (GCP). Sophos Cloud Security biedt u tevens een optimale SaaS-oplossing zonder dat u hier een agent voor nodig heeft. Met behulp van API's, logs en Cloud diensten kan de oplossing worden geïntegreerd met uw huidige infrastructuur accounts. Sophos Cloud Security maakt het u gemakkelijk doordat u met de meegeleverde scripts eenvoudig verbinding kunt maken met uw openbare Cloud accounts. 

De cloudgeneratie 

Of u nu in de Cloud of op locatie werkt, Sophos Cloud Security heeft altijd een passende oplossing voor uw organisatie. De oplossingen van Sophos Cloud Security bieden u:

  • Geavanceerde Firewall die zorgt voor alles-in-één beveiliging
  • Auto scaling workload security die uw organisatie beschermt tegen malware en ransomware
  • Consistente technologie voor uw totale omgeving 
  • Eenvoudige implementatie
  • Nauwkeurige rapportages die zorgen voor volledig inzicht
  • Flexibele en op uw organisatie aansluitende opties voor facturering en licenties 

Improves en Sophos Cloud Security

De beveiliging van uw Cloud en de naleving hiervan is een gedeelde verantwoordelijkheid. Zo bent u verantwoordelijk voor de virtuele scheiding van klantgegevens en -omgevingen. Bij Improves informeren wij u graag over hoe Sophos Cloud Security hier een passende oplossing voor is.

Bekijk de video hieronder of neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies. Dit kan door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen.