Na (initiële) implementatie van uw IT security oplossing(en) biedt Improves uw organisatie aan de hand van een Plan van Aanpak onderhoud en support. Op deze manier houden we uw IT security oplossing veilig en volledig up to date.

Onderhoud aan uw IT security oplossing bieden wij bij Improves altijd aan de hand van een Plan van Aanpak.

Continuïteit en veiligheidsrisico’s

Met ons onderhoud en support bieden we uw IT security oplossing en dus uw organisatie continuïteit en veiligheid. Hierbij kunt u denken aan patches, hotfixes en major updates. Op deze manier zorgen we voor een optimaal beveiligde data omgeving.

Onze werkwijze

Onderhoud aan uw IT security oplossing en support bieden wij bij Improves altijd aan de hand van een Plan van Aanpak. Volgens een vaste procedure voeren we de nodige wijzigingen uit, waardoor optimale veiligheid altijd gewaarborgd blijft.

Improves biedt uw organisatie tevens:

  • Risico inschatting op eventuele problemen
  • Back-ups
  • Roll back van de laatste operationele configuratie

Ook verkleinen we de kans op een eventuele downtime.

Advanced Replacement

Wanneer u te maken krijgt met een defect aan uw hardware, zal bij een actief onderhoudscontract (Warranty) de hardware worden vervangen binnen de gestelde SLA. Wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Stand-By Service

Wanneer u aan de slag gaat met de implementatie van uw nieuwe IT security oplossing, biedt Improves ook de mogelijkheid tot Stand-By service. Op deze manier kunt u op het moment van implementatie altijd nog terugvallen op de expertise van onze specialisten.

De Stand-By service is zowel tijdens, als buiten kantoortijden mogelijk. Het voordeel hiervan is dat u niet direct betaalt voor de uren, maar dit pas doet wanneer u er daadwerkelijk gebruik van heeft gemaakt.

Onderhoud en support door Improves

Bij Improves houden wij uw IT security oplossing veilig en up to date, waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. Wilt u meer informatie over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen.