Sophos is een brede en toonaangevende specialist in Next-Generation Security. Sophos richt uw beveiligingsstructuur efficiënter in en stelt de waardevolle data in uw organisatie veilig.

Wij hebben uitstekende kennis van Sophos oplossingen en hoe deze zich onderscheiden van alternatieven.

Een eenvoudige oplossing voor uw organisatie

De beveiliging van uw IT omgeving wordt met de dag omvangrijker en gecompliceerder. De Sophos oplossingen zijn daarentegen eenvoudig, beheersbaar en betrouwbaar. Sophos made security simple. 

Vanwege hun uitgebreide cloudplatform bevindt Sophos zich in de unieke positie om organisaties te helpen hun huidige beveiligingsstructuur efficiënter in te richten en informatie veilig te stellen, ongeacht of dit gevirtualiseerd is of op locatie of in de Cloud staat. De IT beveiligingsoplossingen van Sophos beveiligen uw omgeving tegen de meest geavanceerde en gerichte bedreigingen.

In het portfolio van Sophos is te zien dat de partner breed en toonaangevend is in Cyber Security en Malware Protection. Zo biedt onze partner een aantal uitstekend presterende beveiligingsoplossingen:

  • Endpoint & Serverbeveiliging
  • Unified Threat Management
  • Network Firewall
  • Web & Messaging Security
  • Data Security
  • Mobile Security

Om die reden kiezen wij bij Improves voor Sophos. Het geïntegreerde platform brengt netwerk security, endpoint security en cloud security samen. Dit doet Sophos door Synchronized Security. 

Improves en Sophos voor u als gebruiker 

Onze toegewijde specialisten hebben uitstekende kennis van de Sophos oplossingen en weten hoe deze zich vergelijken, onderscheiden en presteren ten aanzien van alternatieven. Wij adviseren u in het maken van de juiste keuze voor de Sophos oplossingen die noodzakelijk en gewenst zijn ter bescherming van uw omgeving. Op deze manier levert onze samenwerking zeker meerwaarde voor u op. 

Wanneer u bij Improves de oplossingen van onze partner Sophos afneemt, heeft u altijd toegang tot onze ervaren servicedesk. Dit wordt door veel van onze klanten als zeer waardevol ervaren. 

Door het hebben van de hoogste partnerstatus van Sophos, hebben wij toegang tot het hoogste level van support. Dit betekent dat wij gemakkelijk kunnen terugvallen op onze partner als het gaat om bugs, specifieke technische issues van complexe aard of u ondersteunen bij het onder de aandacht brengen van eventuele problemen bij Sophos. Door uw IT beveiliging uit handen te nemen, ontzorgen wij u wanneer nodig. 

Uw allround partner in IT security

Sophos wordt inmiddels door meer dan 100 miljoen gebruikers vertrouwd. Als allround partner biedt Sophos een verlaging van kosten en complexiteit van het ‘schoonhouden’ van uw netwerk en daarbij:

  • 24/7 support via internet en email inbegrepen bij alle licenties. Mocht u ergens niet uitkomen, treden wij bij Improves op als het verlengstuk van uw organisatie richting Sophos
  • Een duidelijk prijs- en licentiemodel 
  • Wereldwijde zichtbaarheid en ‘cross-threat’ expertise van SophosLabs™
  • Bovenal kwalitatieve en meervoudige bescherming tegen bedreigingen door uitzonderlijke producten

Bij Improves willen wij u met de Sophos oplossingen graag ontzorgen. Heeft u nog vragen over (de oplossingen van) onze partner? Neem contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen.