Sophos Web Security maakt geavanceerde web beveiliging eenvoudig. De oplossing haalt effectief en kostenefficiënt het beste uit de web beveiliging van uw organisatie, evenals de controle en inzichten.

Het toegenomen gebruik van internet binnen organisaties maakt het een interessant doelwit voor cybercriminelen.

Internetbedreigingen

Het toegenomen gebruik van internet binnen organisaties maakt het een interessant doelwit voor cybercriminelen. De Sophos Web Security oplossingen bieden uw organisatie niet alleen veilige toegang tot het internet, maar ook beveiliging van uw data en meer productiviteit van uw medewerkers. Zo blokkeert Sophos Web Security:

  • Spyware. Dit zijn programma’s die informatie verzamelen over u als gebruiker en dit ongewenst delen met derden 
  • Virussen. Een vorm van schadelijke software die ongewenst op uw apparaten terecht komt
  • Phishing. Dit is een digitale vorm van internetfraude en gebeurt veelal per e-mail, maar ook steeds vaker SMS en WhatsApp
  • Anonymizing proxies. Deze servers dienen als anoniem relais tussen gebruiker en website. Het doel hiervan? De activiteiten op het web verbergen

Heeft u te maken (gehad) met andere internetbedreigingen? Neem dan direct contact met ons op. Wij adviseren u graag in een passende oplossing.

Een geavanceerde oplossing

Steeds meer cybercriminelen richten zich op zakelijke netwerken via internet. Deze bedreigingen zijn zeer veranderlijk en maken gebruik van innovatieve methodes om netwerken te infecteren. Veel traditionele beveiligingen zijn gebaseerd op URL blokkades. Deze techniek voldoet niet meer om te beschermen tegen de moderne aanvallen, waardoor organisaties kwetsbaar zijn. De moderne internetbedreigingen vragen om een gespecialiseerde oplossing.

Uitgebreide internetbescherming en policy controle

Sophos Web Security inspecteert zowel uitgaande als binnenkomende informatieverzoeken en controleert deze op schadelijke content, ongewenste applicaties en overschrijding van de policies. De unieke Behavioral Genotype® technologie zorgt voor een toonaangevende proactieve bescherming, zonder afhankelijkheid van updates.

Doelgerichte hardware appliance

De WS1000, WS5000 en WS8000 zijn doelgerichte appliances met de hoogste mate van self-management en alarmering. De eenvoudig te gebruiken web-based management console levert ongeëvenaard inzicht en controle, die alle vitale systeem statistieken op een enkel dashboard laat zien. Het is eenvoudig om policies op te zetten en Active Directory en FTP te configureren met behulp van de configuratie-interface.

Improves en Sophos Web Security

Sophos neemt alle inspanningen uit handen en biedt u als gebruiker:

  • Gratis updates en upgrades voor nieuwe releases 
  • Continu support 
  • Up to date software

Bij Improves informeren wij u hier graag verder over en geven u passend advies voor uw organisatie. Ons doel is u volledig te ontzorgen in Web Security. Neem contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen.