Trustwave Email Security beveiligt de e-mail gateway van uw organisatie. De oplossing biedt bescherming tegen externe e-mailaanvallen en waarborgt intern uw vertrouwelijke data.

Met e-mail als belangrijk communicatiemiddel, is de beveiliging van levensbelang voor uw organisatie.

De gevaren van communicatie via e-mail 

Met e-mail als één van de belangrijkste communicatiemiddelen, is de beveiliging hiervan voor organisaties van levensbelang. U dient er echter rekening mee te houden dat dit niet alleen om weloverwogen malafide zaken van cybercriminelen hoeft te gaan. Een gebrek aan kennis en beveiliging op dit gebied kan er ook voor zorgen dat vertrouwelijke informatie onbewust, dus zonder opzet, de organisatie verlaat. Niet alleen krijgen derden zo mogelijk beschikking over uw (bedrijfs)informatie, ook kunnen (geruchten over) compliance overtredingen uw organisatie in een kwaad daglicht stellen. 

Trustwave Email Security

Trustwave Email Security biedt bescherming tegen deze (externe) e-mailaanvallen en waarborgt (interne) vertrouwelijke informatie. Onze partner in emailbeveiliging levert een ultieme oplossing aan de hand van onderstaande zekerheden. 

Een integrale oplossing 

Trustwave Email Security biedt uw organisatie een integrale oplossing die bestaat uit beveiliging, beleidscontroles en rapportages. Op deze manier bent u niet alleen beschermd tegen bedreigingen, maar heeft u tevens kennis en inzicht op het gebied de emailbeveiliging binnen uw organisatie. De rapportages zorgen ervoor dat u alle relevante informatie te allen tijde bij de hand heeft. Denk hierbij aan: 

  • Soorten en aantallen bedreigingen 
  • Oorsprong van e-mails 
  • Het beleid dat is geactiveerd

Bescherming tegen gegevensverlies

Zoals hierboven geïntroduceerd, is emailbeveiliging niet alleen van belang voor externe bedreigingen. Trustwave Email Security beschermt tegen mogelijk gegevensverlies, maar waarborgt tevens de naleving van uw interne regelgeving. Aan de hand van analyse, beheer en controle worden e-mails en eventuele bijlagen (zowel inkomend, als uitgaand) gecheckt op vertrouwelijke gegevens. 

Continue ontwikkeling

Herkent u de situatie dat e-mails onterecht in uw spam terecht komen? De continu ontwikkelende aanpak van Trustwave Email Security reduceert dergelijke valse positieven. 

Alles in eigen beheer 

Wanneer u kiest voor Trustwave Email Security, houdt u alles in eigen beheer. Met de uitgebreide mogelijkheden kunt u behoeften en configuraties die afwijken van standaard beheren. 

Opties die ontzorgen 

Trustwave Email Security biedt verschillende opties die u ontzorgen op het gebied van emailbeveiliging. Denk hierbij aan on-premise software en cloud implementatie. Zo kiest u voor een oplossing die uw uitdaging enerzijds uit handen neemt, maar waar u anderzijds ultieme controle behoudt.

Trustwave Email Security & Improves 

Trustwave en Improves hebben één ding gemeen: wij willen u beide ontzorgen door de juiste oplossing en verdere support te bieden waar u behoefte aan heeft. Naast dat onze partner regelmatige onderhoudsupdates uitvoert, kunt u hier te allen tijde terecht voor ondersteuning. Wenst u meer informatie en advies op het gebied van emailbeveiliging? Neem dan direct telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij denken graag met u mee.