Trustwave is specialist in het bestrijden van cybercriminaliteit, het beschermen van (bedrijfs)gegevens en het reduceren van beveiligingsrisico’s en beschermt zo de waardevolle data in uw organisatie.

De vraag is niet of, maar wanneer uw organisatie wordt getroffen door cybercriminaliteit.

Kennismaken met Trustwave 

Met ruim 20 jaar ervaring is Trustwave een toonaangevende leverancier van cyberbeveiliging. Trustwave stelt dat de vraag niet is of, maar wanneer een organisatie door cybercriminaliteit getroffen wordt. Met deze instelling is onze partner in zeker 96 landen over de hele wereld actief en biedt zijn beveiligingsdiensten aan meer dan 200.000 organisaties en overheden. 

Bij Trustwave staan er drie zaken centraal: 

  1. Het bestrijden van cybercriminaliteit
  2. Het beschermen van (bedrijfs)gegevens 
  3. Het reduceren van beveiligingsrisico's 

Om dit succesvol aan te kunnen bieden, heeft Trustwave wereldwijd ruim 2.000 werknemers in dienst met volledige focus op beveiliging. Op deze manier krijgen zij wereldwijd veel goede rankings en beoordelingen. Improves is dan ook trots op de samenwerking met deze partner. 

Een doel voor ogen 

Trustwave heeft een duidelijk doel voor ogen: transformatie van de manier waarop organisaties hun informatiebeveiligingsprogramma's en complianceprogramma's beheren. Dit doet de beveiligingsleverancier aan de hand van: 

  • Cloudservices en beheerde beveiligingsservices 
  • Geïntegreerde technologieën en een sterk team van beveiligingsexperts 
  • Ethisch verantwoorde hackers en onderzoekers 

Een uitgebreid portfolio aan diensten en services 

Om bovenstaand doel te bereiken, heeft Trustwave een uitgebreid portfolio aan diensten en services. Naast beveiligingsservices, beveiligingstests en technologische oplossingen, biedt onze partner ook consults en opleidingen op het gebied van cyberbeveiliging. 

Door middel van consults matcht Trustwave uw organisatie met ervaren professionals. Deze professionals nemen uw cyberbeveiliging uit handen, zodat u zich kunt focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie. Met behulp van de opleidingen haalt u de kennis juist zelf in huis. Trustwave voorziet uw personeel van alle nodige kennis en hulpmiddelen die uw organisatie nodig heeft om zich te beschermen tegen cyberbedreigingen en -aanvallen. 

De oplossingen van Trustwave hebben betrekking op het beveiligen van e-mail en web gateways, het detecteren van en reageren op bedreigingen, het scannen en testen van kwetsbaarheden en het beveiligen van het bekende Internet of Things (IoT). Onderaan deze pagina leest u meer over Trustwaves oplossingen op het gebied van Email Security, Web Security en Security Testing. 

Trustwaves toepassingsgebieden

Trustwave biedt zijn diensten en services in verschillende industrieën. Zo kunnen de vertrouwde beveiligingsoplossingen worden toegepast in het onderwijs, detailhandel, horeca, gezondheidszorg, financiële sector, betalingsdiensten en overheden. 

 Wist u ten slotte dat

  • Bijna driekwart van de professionals op het gebied van cyberbeveiliging aangeeft dat het wereldwijde tekort aan kennis en vaardigheden op dit gebied van invloed is geweest op hun organisatie?
  • CEO's in Amerika cyberbeveiliging als hun grootste aandachtspunt beschouwen? Deze zorg gaat zelfs boven de zorg van nieuwe concurrenten en recessie. 
  • Ruim tweederde van de organisaties de beveiligingstests van Trustwave ziet als een best practice in hun organisatie?

Nu u kennis heeft gemaakt met Trustwave, informeren wij u graag verder over onderstaande diensten. Wilt u direct meer informatie? Dan kunt u ons te allen tijde bellen, mailen of contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen.