IT-securityexpert Improves is de eerste organisatie in de Benelux die uit handen van Sophos een certificering heeft ontvangen voor het Sophos Cloud Security Provider-programma. Dit programma certificeert gekwalificeerde Sophos-partners die organisaties specifiek adviseren op gebied van Sophos’ beveiligingsoplossingen die binnen de Microsoft Azure- en/of Amazon Web Services-omgeving (AWS) gebruikt kunnen worden.

Dat IMPROVES de eerste partij is die deze certificering heeft ontvangen, zegt veel over hun drive om hun klanten over beveiligingsoplossingen voor Microsoft Azure en Amazon Web Service te kunnen adviseren.

Erik Farine Country manager - Sophos
Het Sophos Cloud Security Provider-programma (CSP) biedt partners van Sophos de mogelijkheid om Sophos-beveiligingsoplossingen die voor de public cloud zijn gebouwd te ontwikkelen, implementeren en beheren. Erik Farine, country manager van Sophos: “Het CSP-programma is een toevoeging op het ‘standaard’ Sophos-partnerprogramma en stelt onze partners in staat zich te specialiseren op het gebied van Public Cloud-security. Dit kan een aanzienlijk groot concurrentievoordeel opleveren. Dat IMPROVES de eerste partij is die deze certificering heeft ontvangen, zegt veel over hun drive om hun klanten over beveiligingsoplossingen voor Microsoft Azure en Amazon Web Service te kunnen adviseren.”
 

Sophos Expert

Eric Kant, directeur bij IMPROVES, vervolgt: “Al twintig jaar steken wij veel tijd in het opdoen van kennis rondom de securityoplossingen van Sophos, en hieromheen ontwikkelen wij onze eigen dienstverlening. De certificering onderstreept ons als Sophos-expert en ik ben trots dat onze eigen specialisten de kennis over en ervaring met Sophos’ oplossingen op deze manier op een hoog niveau houden. Wij willen dan graag deze expertise delen met organisaties die hun Azure- of AWS-omgeving met de beveiligingsproducten van Sophos’ Public Cloud-portfolio willen beveiligen.”
 

Azure / AWS

Het Public Cloud-portfolio van Sophos voor de Azure- en/of AWS-omgeving omvat Sophos’ next-gen securityproducten UTM (Unified Threat Management), XG (firewalls) en Intercept X for Server (server protection).