Entrust Datacard is de specialist in Cloud Application Security en Multi Factor Authenticatie (MFA). Een combinatie van middelen zorgt voor nauwkeurige verificatie van de gebruikers in uw netwerk.

In iedere oplossing streeft Entrust Datacard naar kwaliteit en voldoet zo aan de vereiste normen in de branche.

Een vertrouwde identiteit en veilige transactietechnologieën

Bij alles wat we doen, verwachten we steeds meer "altijd en overal" ervaringen. Of het nu gaat om het doen van onze boodschappen of andere (online) aankopen, het passeren van de landsgrenzen of toegang tot organisatienetwerken: Entrust Datacard zorgt er sinds jaar en dag voor dat uw ervaring altijd en overal vertrouwd en beveiligd is. 

Om dit te realiseren, biedt onze partner vertrouwde identiteiten en veilige transactietechnologieën. Fysiek betreft dit betaalpassen en legitimatiebewijzen. Online worden deze oplossingen toegepast in authenticatie, certificaten en de beveiliging van communicatie. 

Voor specifieke oplossingen en toepassingsgebieden kunt u denken aan: 

  • Technologieën voor kaartafdruk en uitgifte, welke zorgen voor betrouwbare aankopen met uw debet- of creditcard 
  • Oplossingen voor grenscontrole ten behoeve van beschermde internationale reizen 
  • SSL-technologieën die zorgen voor veilige internetervaringen
  • Authenticatieproducten voor beveiligde netwerken en apparaten

Bij Entrust Datacard staat kwaliteit voorop

In iedere oplossing streeft Entrust Datacard naar kwaliteit. Om dit kwaliteitsniveau continu te waarborgen, houdt onze partner vast aan een aantal concrete initiatieven. Op deze manier voldoet Entrust Datacard aan de vereiste normen in de branche. 

  • Een kwaliteitsvisie staat voorop, waarmee Entrust Datacard streeft naar wereldwijde veilige financiële transacties en identificatie
  • Intern werkt Entrust Datacard met een duidelijk kwaliteitsbeleid. De bedrijfsstrategieën die onze partner ontwikkelt en uitvoert, worden ondersteund door beleidsmatig vastgelegde doelen en doelstellingen
  • Daarnaast streeft Entrust Datacard naar het behalen van eigen kwaliteitsdoelstellingen. Zo worden er te allen tijde producten en oplossingen ontwikkeld en geleverd die voldoen aan de verwachtingen van de klant.
  • Tenslotte werkt onze partner met een ISO-geregistreerd kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001). Producten en diensten voldoen op deze manier aan de vereiste normen in de branche.

Entrust Datacard voor uw organisatie

De oplossingen van Entrust Datacard zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en toepasbaar in veel verschillende branches, zoals zakelijk en financieel, de overheid, onderwijs, gezondheidszorg, retail en telecommunicatie. 

Bij Improves informeren en adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw organisatie. Neem hiervoor direct contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Wij denken graag met u mee en ontzorgen u op het gebied van Cloud Application Security en Multi Factor Authenticatie.