Cyren Web Security biedt op ieder apparaat, iedere locatie en ieder moment uitgebreide Cloud intelligentie, dat zorgt voor de snelst beschikbare bescherming tegen bedreigingen en aanvallen via het internet.

Elk apparaat, elke locatie, elk moment

Beveilig uw meest kritische informatiemiddelen 

Onze partner biedt uw organisatie de snelst beschikbare bescherming. Naast ruim 1,3 miljard gebruikers, vertrouwen marktleiders Google, Microsoft en Check Point tevens op de cloud gebaseerde beveiligingsoplossingen van Cyren. Bij Improves staan we er dan ook volledig achter om u te informeren over en adviseren in de geavanceerde oplossing van Cyren Web Security. 

Cyren Web Security biedt uw organisatie de beveiliging die u nodig heeft: op elk apparaat, op elke locatie, op elk moment. De cloud-gebaseerde beveiligingsoplossing combineert drie interessante voordelen:

 • Bescherming van uw medewerkers
 • De mogelijkheid tot compliance
 • Verlaging van de total cost of ownership

Cyren maakt gebruik van een bewezen Security-as-a-Service implementatiemodel. Op deze manier is uw beveiligingsoplossing gemakkelijk op te zetten en te beheren. 

Cyren Web Security biedt

 1. Geavanceerde bescherming
 2. Mogelijke uitbreiding naar mobiele gebruikers
 3. Meer compliance en productiviteit 
 4. Positieve gebruikerservaringen 
 5. Eenvoudig beheer 

De geavanceerde bescherming van Cyren

Cyren Web Security biedt uw organisatie op drie fronten de bescherming die uw organisatie nodig heeft. Zo kunt u het volgende verwachten: 

 • Directe en consistente bescherming tegen virussen en spyware aan de hand van geavanceerde AntiVirus. Deze AntiVirus vermindert de kans op malware infecties en de noodzaak om tijdrovende herstelwerkzaamheden uit te voeren. U kunt dit zien als beschermingslaag tussen de eindgebruiker en het internet. 
 • Blokkering van verbindingen met phishing- en andere schadelijke websites. De URL Protection van Cyren voorkomt zo infecties en inbreuk op persoonlijke gegevens. Een bezoek aan dergelijke websites wordt geblokkeerd aan de hand van een geavanceerde URL-database met de meest up to date informatie over phishing en andere onveilige websites. 
 • Beveiliging van bedrijfseigendommen als pc's, laptops, tablets en smartphones. De Advanced Persistent Threat (APT) detectie scant het uitgaande verkeer op de aanwezigheid van actieve schadelijke software en botnetverkeer. 

Beveiligingsdekking voor mobiele apparaten 

De beveiligingsdekking van Cyren Web Security kunt u tevens gemakkelijk uitbreiden naar de smartphones of tablets binnen uw organisatie. Zo zijn Android en IOS gebruikers beveiligd tegen: 

 • Webmalware
 • Phishing aanvallen
 • Botnet toegang 

Hierbij houden we, ongeacht de locatie of eigendomsrechten van het apparaat, optimaal rekening met uw bedrijfsbeleid rondom internetgebruik. Omdat het een cloud-gebaseerd onderdeel betreft, heeft dit geen consequenties voor de prestaties of batterijduur van het mobiele apparaat. 

Meer compliance en productiviteit 

Cyren Web Security biedt overzichtelijke URL-categorieën waarmee u een aanvaardbaar gebruikersbeleid hanteert. Dit beleid is gebaseerd op:

 • Gebruiker
 • Groep
 • Apparaat
 • Locatie
 • Tijdstip

De 64 verfijnde en hiërarchisch georganiseerde categorieën leveren uw organisatie betere analyse en controle. Wanneer u gebruik wil maken van selectieve white- of blacklists, kunt u tevens eigen flexibele categorieën aanmaken. 

Positieve gebruikerservaringen 

Veel gebruikers hebben, ongeacht het apparaat of de locatie, niet eens door dat de Cyren Web Security oplossing aanwezig is, wat zorgt voor een stabiele browse ervaring. Deze positieve gebruikerservaring is het resultaat van lokale toegang en low latency

Eenvoudig beheer

De intuïtieve interfase zorgt daarnaast voor eenvoudig beheer, zoals provisioning en configuratie. In slechts enkele minuten stelt u een eenvoudig en passend beleid voor uw specifieke behoeften op. Het geavanceerde dashboard zorgt voor een up to date overzicht van uw internetgebruik en actuele bedreigingen. 

Improves & Cyren Web Security 

Samen met Cyren bieden wij uw organisatie de webbeveiliging die u nodig heeft. Wenst u meer informatie over hoe het werkt en wat deze oplossing voor u kan betekenen? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen. Wij denken met u mee!