Cyren Email Security biedt uw organisatie aan de hand van geavanceerde beveiligings- en beleidsopties de meest uitgebreide en snelste beveiliging tegen cyberaanvallen als phishing en malware.

Ruim 7,2% van de e-mails die aan organisaties worden afgeleverd zijn tegenwoordig spam, phishing of malware.

IJzersterke beveiliging voor Office365

Ruim 7,2% van de e-mails die aan organisaties worden afgeleverd zijn tegenwoordig spam, phishing of malware. Hierbij zijn de anti-spam en anti-virus scans van Office365 niet meer toereikend. Cyren Email Security biedt uw organisatie de meest uitgebreide en snelste beveiliging tegen phishing en malware. 

Wanneer uw organisatie gebruikmaakt van Office365, levert dit u per maand duizenden minder spam- en andere kwaadwillige e-mails op. Daarnaast kan Cyren Email Security goed gecombineerd worden met Office365. 

Phishing

Helaas zijn veel organisaties het slachtoffer van digitale oplichting via e-mail. Hoewel phishing steeds meer in het nieuws is, zijn deze e-mails steeds minder goed van betrouwbaar te onderscheiden. Cybercriminelen worden steeds slimmer en creatiever.

Het doel van deze aanvallen is bijvoorbeeld het verkrijgen van financiële (inlog)gegevens. Bij Improves raden wij u aan nooit zomaar op een link in een e-mail te klikken. De E-mail Security van Cyren beschermt uw organisatie hier tegen.

Malware

Malware is een samenvoeging van malicious en software. Deze kwaadaardige software is gericht op:

  • Het stelen van waardevolle data en informatie uit uw organisatie
  • Onderbreking van netwerken of systemen
  • Het verkrijgen van toegang tot uw interne netwerken of systemen

Cyren Email Security beschermt u graag tegen de vervolgschade hiervan voor uw organisatie. 

Cyren Email Security

Mede omdat de oplossing goed samengaat met Office365, zijn de Email Security services van Cyren gemakkelijk te managen en configureren. Aan de hand van geavanceerde beveiligings- en beleidsopties biedt onze partner alles wat uw organisatie als bescherming tegen cybercriminaliteit nodig heeft.

Wilt u meer informatie over Cyren Email Security? Neem dan contact met ons op door te bellen, e-mailen of onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u uitgebreid informeren en adviseren over een passende oplossing op het gebied van e-mailbeveiliging.