Cyren is specialist in Web en Email Security as a Service. De Cloud gebaseerde oplossingen beschermen uw organisatie tegen dataverlies als gevolg van web- en e-mail aanvallen.

De missie van Cyren is de sterkste internetbeveiliging bouwen voor het Cloud tijdperk.

Een partner met een missie

Dagelijks vertrouwen ruim 1,3 miljard gebruikers op de 100% cloud based security services van Cyren.

Onze partner heeft een duidelijke missie: de sterkste internetbeveiliging bouwen voor het Cloud tijdperk. Cyren levert met hun gepatenteerde technologieën de meest volledige bescherming door middel van Big Data analyse, algoritmes, machine learning en geavanceerde threat research. Door het automatiseren van deze technieken en uitgebreide detectiemogelijkheden bereikt Cyren een ongeëvenaarde bescherming tegen aanvallen en dataverlies.  

Wat Cyren biedt

Cyren biedt een zeer snelle beschermingstijd met een geavanceerd pakket beveiligingsdiensten. Van deze beveiligingsoplossing wordt voornamelijk gebruik gemaakt door bedrijven en detectietechnologieën voor serviceproviders en beveiligingsleveranciers.

Cyren zorgt er dus voor dat bedrijven beschermd worden tegen de snelheid van de cloud. In cijfers ziet dat er als volgt uit:

  • 25 miljard dagelijkse beveiligingstransacties
  • 1,3 miljard beschermde gebruikers
  • 300 miljoen bedreigingen dagelijks geblokt

Bedreigingen en aanvallen

Bent u bekend met alle cyberaanvallen en -bedreigingen? Cyren en Improves vinden het belangrijk dat u begrijpt wat de aanvallen inhouden, zodat we met elkaar tot de beste beveiligingsstrategie kunnen komen. Om die reden informeren wij u graag uitgebreid over bedreigingen als phishing, ransomware, botnets en malware.

Oplossingen voor verschillende branches

De oplossingen van Cyren bieden bescherming aan organisaties, leveranciers en klanten. U kunt hierbij denken aan de volgende branches:

  • Vastgoed
  • Logistiek en transport
  • Fabricage
  • Constructie
  • Gezondheidszorg

Bent u benieuwd of de oplossingen van Cyren geschikt zijn voor uw organisatie? Neem direct telefonisch contact met ons op, e-mail ons of vul onderstaand formulier in. Wij informeren en adviseren u graag over uw IT beveiligingsvraagstukken.