Als IT security specialist deel ik graag hoe wij de laatste tijd bedrijven en organisaties in heel Nederland informeren over Sophos MDR.

Sophos MDR geeft de geruststelling dat een team van specialisten altijd paraat staat en reageert wanneer het nodig is, met de juiste kennis.

Samen met mijn collega Eric Kant vertellen wij in een presentatie over de cybersecurity uitdagingen van deze tijd en bespreken we hoe Sophos MDR het beste antwoord is op deze uitdagingen.

De reacties op onze presentaties zijn veelal zeer positief. De bedrijven en organisaties willen graag de geruststelling dat een team van cybersecurity specialisten 24/7 naar hun systemen en netwerk kijkt en in overleg volledig zelfstandig of in samenwerking op threats reageert.

De twee belangrijkste redenen waarom bedrijven en organisaties voor Sophos MDR kiezen:

  • Het gebrek aan expertise of tijd om risks en threats te onderzoeken en te neutraliseren
  • De geruststelling dat een team van specialisten altijd paraat staat en met de juiste kennis reageert wanneer het nodig is

Het activeren van Sophos MDR is eenvoudig en heeft minimale impact op de systemen waar het op geactiveerd wordt, vooral als deze systemen al Sophos Intercept X Advanced hebben. Het Sophos MDR team is altijd bereikbaar per mail en telefoon en kan helpen bij alle security of threat gerelateerde vraagstukken die onderzoek vereisen.

Dankzij de geavanceerde technologieën en de inzet van A.I. is het Sophos MDR team in staat om kwaadwillige acties te detecteren en hier snel op te reageren. Hierdoor worden niet alleen bekende en onbekende malware en ransomware gedetecteerd en opgeruimd, maar blijven ook gehackte systemen of kwaadwillige gebruikers vanwege misbruik van vulnerabilities of verkeerd geconfigureerde systemen niet langer ongezien.

Kortom, Sophos MDR biedt een complete oplossing voor de huidige cybersecurity uitdagingen en wij zijn enthousiast om bedrijven en organisaties hierover te blijven informeren.

Als jij hier ook meer over wilt weten neem dan contact met mij of mijn collega Eric Kant op.