CYREN is een toonaangevende leverancier van cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen.

CYREN levert de technologie achter IMPROVES WebSecurity

IMPROVES WebSecurity

BEVEILIG DE MEEST KRITISCHE INFORMATIEMIDDELEN VAN UW ORGANISATIE

ELK APPARAAT \\ ELKE LOCATIE \\ ALTIJD

 

IMPROVES WebSecurity is toonaangevend in het bieden van cloud-gebaseerde beveiliging die medewerkers beschermt, terwijl het compliance mogelijk maakt en de total cost of ownership vermindert. Omdat IMPROVES WebSecurity wordt aangeboden door een bewezen Security-as-a-Service (SecaaS) implementatiemodel, is het gemakkelijk op te zetten en te beheren. U kunt veilig een steeds mobieler wordende groep medewerkers ondersteunen en uw eigen “bring-your-own-device” (BYOD)-beleid voeren.

Voordelen van IMPROVES WebSecurity

Geavanceerde bescherming

\\ AntiVirusVerminder de kans op malware infecties of de noodzaak om tijdrovende herstelwerkzaamheden uit te voeren. IMPROVES WebSecurity dient als een beschermingslaag tussen de eindgebruiker en het internet, waardoor directe en consistente bescherming tegen virussen en spyware wordt geboden, op alle locaties.

\\ URL ProtectionBlokkeer verbindingen met phishing sites en andere schadelijke sites om infecties en inbreuk op persoonlijke gegevens te voorkomen. Een enorme, continu onderhouden URL-database met daarin de meest up-to-date informatie over phishing sites en andere onveilige sites, blokkeert direct elk bezoek aan deze pagina’s. In plaats daarvan worden gebruikers doorverwezen naar een op maat te maken waarschuwingspagina.

\\ Advanced Persistent Threat (APT) DetectieHoud bedrijfseigendom, zoals pc’s, laptops, tablets en smartphones veilig. IMPROVES WebSecurity scant het uitgaande verkeer op de aanwezigheid van actieve schadelijke software en botnetverkeer.

 

Breid de beveiliging uit naar mobiele gebruikers

\\ Beveiligingsdekking voor Mobiele ApparatenBreid de beveiligings-dekking uit naar smartphones en tablets. Android en IOS gebruikers zijn beveiligd tegen webmalware, phishingaanvallen en botnettoegang, rekening houdend met het bedrijfsbeleid voor internetgebruik, ongeacht locatie of eigendomsrechten van het apparaat.
Dit proces wordt uitgevoerd in de cloud, waardoor er geen consequenties voor de prestaties van het apparaat of voor de batterijduur zijn.

 

 

Compliance en productiviteit

\\ URL-categorieënHanteer een aanvaardbaar gebruikersbeleid gebaseerd op gebruiker, groep, apparaat, locatie of tijd van de dag. IMPROVES WebSecurity levert 64 flexibele en verfijnde URL-categorieën, die hiërarchisch zijn georganiseerd, waardoor betere analyse en controle mogelijk is.
Organisaties kunnen ook hun eigen categorieën maken om selectieve whitelists en blacklists te gebruiken.
 

Positieve gebruikerservaring

\\ Lokale toegang en low latencyDe wereldwijde aanwezigheid van IMPROVES WebSecurity betekent lokale toegang en low latency voor een stabiele browse-ervaring, ongeacht het apparaat of de locatie van de gebruiker. Gebruikers zullen niet eens doorhebben dat het er is.

Eenvoudig beheer

\\ Intuïtieve interfaceProvisioning en configuratie zijn eenvoudig door onze intuïtieve interface.
Met IMPROVES WebSecurity kunt u eenvoudig, in slechts enkele minuten, een beleid opstellen voor uw specifieke behoeften en passend bij uw organisatiestructuur. Een geavanceerd dashboard zorgt voor een actueel overzicht van alle actuele bedreigingen en al het internetgebruik.


 

 

Hoe het werkt

IMPROVES WebSecurity is gebaseerd op de CYREN GlobalView™ Cloud-infrastructuur, al meer dan vijftien jaar in gebruik bij meerdere wereldwijde high-availability datacentra. Met het lokaal, regionaal en multi-continentaal leveren van redundancy, biedt de GlobalView™ Cloud-infrastructuur wereldwijde points-of-presence, waardoor near-zero latency en lokale databehandeling, waar verplicht gesteld door landspecifieke privacywetgeving, wordt verzekerd.

Eindgebruikers worden verbonden met de GlobalView™ Cloud via diverse opties: internetverkeer kan gerouteerd worden door gebruik te maken van proxy-chaining, port forwarding of GRE tunneling. Voor roaming gebruikers kunnen Proxy Auto Config (PAC) bestanden gebruikt worden voor implementatie. Een breed scala aan configuratieoplossingen voor de Android en iOS besturingssystemen ondersteunt smartphones en tablets, waarbij mobiele gebruikers verbonden worden met de dichtstbijzijnde beveiligde VPN-verbinding.

Evaluatie of demo aanvragen

Voor meer informatie of een evaluatie versie, neem dan contact met ons op via +31 (0)184 49 30 00 of sales@improves.nl

\\ POWERED BY 

CYREN-logo-RGB.png